Nu er weer mooie dagen zijn, is het leuk te profiteren van de zon met een dagje of een halve dag aan het strand. Toch kun je beter vóór het vertrek je strandtas zo goed als het kan inladen om niets te vergeten en voorbereid te zijn op elke eventualiteit. Een goede strandtas kiezen Om te beginnen is het sterk aan te raden een vrij grote strandtas te kiezen waarin je alles wat je nodig hebt in één enkele keer kunt meenemen. Je vindt een grote keuze bij THE NORTH FACE. Bovendien zijn bepaalde strandtassen slim bedacht, met verschillende externe zakken, wat erg praktisch is, omdat je er je waardevolle spulletjes in kunt opbergen als je gaat zwemmen, zoals autosleutels, geldbeugel of uurwerk.

Weten wat wel en wat niet mee te nemen

Als je enkele uren aan het strand gaat doorbrengen, is het beter om je juwelen en je cash geld thuis te laten of in het logies dat je huurt voor een vakantie bij SUNPARKS. Om je strandtas correct te vullen, kan je bijvoorbeeld vooraf een gedetailleerd lijstje maken waardoor je aan alles denkt en je niets vergeet, want alles staat al vermeld op dit van tevoren opgestelde, erg praktische lijstje.

De handdoek bovenop

Het eerste waar je aan denken moet is het strandlaken. Die is echter meestal vrij groot en je hebt het nodig van zodra je op het strand aankomt om je er te installeren. Daarom moet je die als allerlaatste in je strandtas stoppen om te vermijden dat je bij aankomst alles eruit moet halen en helemaal onderaan moet graven om hem te vinden.

Crème, zonnebril…

Nog meer zaken zijn onontbeerlijk voor een mooie dag aan het strand, zoals een zonnecrème, een zonnebril, een extra badpak, een hoed, samen met bijvoorbeeld een pareo of een hemd.

Je strandtas goed organiseren:

Nadat je je strandtas hebt gekozen is het belangrijk om die juist te vullen in een goeddoordachte volgorde, volgens wat je het eerst nodig zult hebben na je aankomst. Daarom stop je de tijdschriften of een boek onderaan je tas, maar let op dat je er niet teveel meeneemt, of je tas wordt te zwaar om dragen. Hierna volgen, als je dit leuk vindt, droge koeken of fruit, en vergeet vooral niet om een fles water mee te nemen om je correct te hydrateren. De zonnecrème gaat hier bovenop, samen met je pareo, je hoed, en je badpak dat je kocht bij HUNKEMOLLER en tenslotte je strandlaken. Je kunt uiteraard ook vele dingen al dragen voor je op het strand arriveert, zoals je zonnebril of een pet. Als je je fototoestel wilt meenemen, is het aangeraden dit helemaal onder in je tas te stoppen, zo ver mogelijk weg van het zand wat het zou kunnen beschadigen, maar ook om te vermijden dat het teveel opvalt en de aandacht trekt van mensen met slechte intenties. Je strandtas voorbereiden is dus vrij eenvoudig, als je weet wat je mee moet nemen. Bovendien, door hem goed te organiseren kun je makkelijk de dingen die je nodig hebt terugvinden, zonder alles te moeten uitspreiden op het strand om bijvoorbeeld je zonnebril of je zonnecrème op te kunnen diepen!