Maasmechelen Village, dat betekent bijna 100 winkels die je al de grootste designermerken aanbieden. Het is een feeërieke plaats om er je laatste kerstinkopen te doen. Als je in België woont en je nog niet de kans hebt gehad om dit dorp te ontdekken … dan blijven er nog enkele dagen over om te genieten van verlaagde prijzen in elke winkel.

Maasmechelen: een toegankelijke stad

Om het even vanwaar je komt, alle wegen leiden naar Maasmechelen Village! Met de auto, de trein, per vliegtuig, de bus … Je hebt echt geen excuus om er niet naartoe te gaan. Bovenop het feit dat het makkelijk toegankelijk is, wordt je bezoek nog aangenamer gemaakt door de vele diensten die worden aangeboden. Wifi bijvoorbeeld, om ter plaatse te kunnen zoeken op de app van de Village en op die manier snel de volgende winkel en het volgende product te vinden waar je naar op zoek bent … Heb je een huisdier dat je niet naar de kennel kunt brengen, dan hebt je de mogelijkheid een trolley te huren om het met je mee te nemen. Wat kinderen betreft die niet altijd houden van winkelen, zijn er speelruimten voorzien om hen wat af te leiden! Wat de keuze aan winkels betreft, is het onmogelijk om niet de winkel van je dromen te vinden! Eén enkel bezoek aan de Village en je hebt al je aankopen voor de kerst gedaan… en misschien nog veel meer!

Verlaagde prijzen

Tijdens de kerstperiode moet je tal van cadeautjes kopen… een beetje afslag is dan fijn meegenomen. Maasmechelen Village is hiervoor de ideale plaats. Buiten de kortingen in elke winkel die je betaalkaart plezier zullen doen, kan je het hele jaar door genieten van uitzonderlijke aanbiedingen. Cadeaus, voordelen, speciale aanbiedingen … En je kunt dit alles ook vinden op de website als je tijd wilt winnen, of meteen in het shoppingcenter voor wie graag langs alle winkeltjes flaneert. Een ideale plaats om te profiteren van de allermooiste merken tegen interessante en betaalbare prijzen! De beste manier om de mensen om je heen een plezier te doen terwijl je toch minder uitgeeft.

Een top-app!

Ben je verslaafd aan je GSM? Dan is deze app perfect voor jou. Hij is beschikbaar op Apple Store of Google Play, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Zo kan je van tevoren de collecties ontdekken en vergelijken, het plan van de Village en ook reserveringsdiensten, zodat je nog kunt profiteren van de laatste originele aanbiedingen! Als je bang bent een platte batterij op te lopen, moet je je geen zorgen maken. Er zijn in de Village oplaadpalen voorzien om je mobiele telefoon weer op te laden! Villages zoals Maasmechelen bieden het voordeel dat ze hun klanten laten profiteren van talrijke kortingen en uitzonderlijke aanbiedingen op talrijke luxe-designermerken. Er werden trouwens grote inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat een bezoek aan de Village geen nachtmerrie wordt en dat alles mogelijk is! Of je er nu komt met kleine kinderen, of als eenzame toerist… het is gewoon onmogelijk om geen koopjes te doen terwijl je een aangenaam moment beleeft!