Maaltijdboxen promoties België

Krijg korting in de categorie Maaltijdboxen

Carrefour kortingscode
Foodbag kortingscode
HelloFresh kortingscode
Takeaway.com kortingscode
Colruyt kortingscode
Domino's Pizza kortingscode
Deliveroo kortingscode
Marley Spoon kortingscode
Carrefour kortingscode
Foodbag kortingscode
HelloFresh kortingscode
Takeaway.com kortingscode
Colruyt kortingscode
Domino's Pizza kortingscode
Deliveroo kortingscode
Marley Spoon kortingscode
Het nieuwe concept van de maaltijdboxen is razend populair in België, vooral in de grote steden. In de boxen vind je, samen met de recepten en een standaardmenu, alle ingrediënten die je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Dankzij deze maaltijdboxen verlies je voortaan geen tijd meer aan de kassa van de supermarkt. Super praktisch! Hieronder vind je de beste maaltijdboxen kortingen van België.
Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

€20 korting op je eerste maaltijdbox voor een bestelling vanaf €49

Carrefour
Bekijk de laatste Carrefour kortingscode
Korting: €20

Geniet van €10 korting bij Simply you Box in België

Carrefour
Bekijk de laatste Carrefour kortingscode
Korting: €10
Geldig tot: Verloopt 31 december

Pak €40 korting op de twee eerste maaltijdboxen van HelloFresh (2x20€)

HelloFresh
Bekijk de laatste HelloFresh kortingscode
Korting: €40

Ruil je punten in voor producten, of voor een kortingscode van €5

Delhaize
Bekijk de laatste Delhaize kortingscode
Korting: €5

HelloFresh kortingscode voor €45 korting op maaltijdboxen

HelloFresh
Bekijk de laatste HelloFresh kortingscode
Korting: €45

€25 korting op de eerste box, €10 op de 2e en 3e

HelloFresh
Bekijk de laatste HelloFresh kortingscode
Korting: €45

Geniet van €45 korting met deze Marley Spoon-promotiecode

Marley Spoon
Bekijk de laatste Marley Spoon kortingscode
Korting: €45

Korting van 10€ op jouw eerste bestelling op de nieuwe Simply You box website

Carrefour
Voorwaarden
Bekijk de laatste Carrefour kortingscode
Korting: €10

Kortingscode Takeaway.com: €5 korting op je online bestelling

Takeaway.com
Voorwaarden
Bekijk de laatste Takeaway.com kortingscode
Korting: €5

Profiteer snel van €10 korting bij Simply You Box van Carrefour

Carrefour
Bekijk de laatste Carrefour kortingscode
Korting: €10

Deze kortingscode van Marley Spoon geeft recht op € 15 op uw box

Marley Spoon
Bekijk de laatste Marley Spoon kortingscode
Korting: €15

Kortingscode Deliveroo: €10 korting op de twee eerste bestellingen (€5 en €5)

Deliveroo
Voorwaarden
Bekijk de laatste Deliveroo kortingscode
Korting: €10

Profiteer van deze Foodbag kortingscode van -€15 op jouw bestelling

Foodbag
Bekijk de laatste Foodbag kortingscode
Korting: €15

Ontdek de Lekker Koken-maaltijdbox

Colruyt
Bekijk de laatste Colruyt kortingscode
Korting: Box

Foodbag-doos vanaf 9 euro per maaltijd

Foodbag
Bekijk de laatste Foodbag kortingscode
Korting: €9

Kortingscode -10% terugbetaald bij Takeaway.com

Takeaway.com
Bekijk de laatste Takeaway.com kortingscode
Korting: 10%

Profiteer van de levering van uw Tastyoo doos gratis vanaf €50

Delhaize
Bekijk de laatste Delhaize kortingscode
Korting: Levering

Maaltijdpakketten en verspakketten: Bekijk de allerlaatste aanbiedingen

Albert Heijn
Bekijk de laatste Albert Heijn kortingscode
Korting: %

Veelgestelde vragen

Wie biedt de beste deals in België ?

Antwoord arrow-down
Carrefour, Foodbag, HelloFresh, Takeaway.com, Colruyt, Domino's Pizza, Deliveroo, of Marley Spoon, vind hier interessante aanbiedingen online. Bespaar dankzij de lopende online promoties.

Maaltijdboxen : Wat zijn de laatste online promoties ?

Antwoord arrow-down
violet-background pink-background

Maaltijdboxen in België

Elke maaltijdbox bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor de bereiding van een smakelijk gerecht. Van sommige zaken wordt verondersteld dat je ze zelf reeds in huis hebt, dat is zo bijvoorbeeld voor boter, knoflook en azijn. Om de geleverde ingrediënten om te toveren in een overheerlijke maaltijd, krijg je de recepten bijgeleverd. Soms heb je de keuze tussen meerdere gerechten, en is er dus wat ruimte voor een persoonlijke inbreng. De recepten worden vaak samengesteld door professionals. Door de tussenkomst van diëtisten ben je gegarandeerd van een goede voedingsbalans van de voorgestelde recepten. In andere gevallen geven gerenommeerde chef-koks de geheimen bloot voor hun populairste gerechten. In de boxen vind je dan meer details, evenals zeldzamere ingrediënten, die nodig zijn voor de bereiding van deze verfijnde gerechten. De te bereiden gerechten zijn enorm gevarieerd. Soms betreft het de grote klassiekers van de nationale cuisine, soms wat meer alledaagse schotels. In sommige boxen vind je dan weer specialiteiten uit de wereldkeuken. Leuk toch? Op die manier ontdek je elke maand weer een nieuw land aan de hand van wat je eet. Er zijn ook gespecialiseerde boxen verkrijgbaar, bijvoorbeeld speciale patisserieboxen met de meest verfijne gebakjes om te degusteren. De dozen worden over het algemeen bij jou thuis of op een ander, door jou gekozen afhaalpunt afgeleverd. Soms kunnen ze ook op je werkplek worden afgeleverd. De levering vindt vaak doordeweek plaats. Sommige dozen kunnen tot op het laatste moment besteld worden. In sommige gevallen kun je zelfs op zondag je bestellingen plaatsen. Af en toe kun je à la carte bestellen en worden de boxen zo goed mogelijk aangepast aan de verwachtingen van de klant.

De keuze en verpakking van de ingrediënten

Meestal zijn de geselecteerde ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. Soms worden ze niet gewassen, om duidelijk te maken waar ze vandaan komen. Ook de vis is vaak afkomstig uit de duurzame visserij. Wanneer ze worden voorbereid, gebeurt dit zelden door middel van industriële methoden. De verpakking benadrukt altijd de versheid van de ingrediënten. Waar mogelijk, worden lokale ingrediënten gebruikt. In sommige gevallen worden niet alle ingrediënten op dezelfde manier verpakt. Gekoelde voedingswaren wordt bijvoorbeeld apart verpakt in speciale zakken. Om ze koel te houden, zitten er vriesblokken in sommige boxen. Andere zaken worden dan weer verpakt in biologisch afbreekbare zakken. In sommige boxen zijn de groenten al gesneden, waardoor je tijd uitspaart bij de bereiding van het gerecht. Droge producten zitten soms in glazen potten.

Verschillende boxen verkrijgbaar

Je bestelt het type maaltijdbox dat het best aansluit op je behoeften Sommige zijn voor één persoon, andere voor twee, vier of zelfs zes personen. In het algemeen zijn ze makkelijk te vervoeren en te dragen. De ontwerpers van deze maaltijden trachten hun streven naar een gezond voedingspatroon zo goed mogelijk te combineren met een duurzame aanpak. Het is volgens deze logica dat in veel boxen het afval tot een minimum wordt beperkt. De prijzen van de maaltijdboxen hangen af van het aantal personen en de gekozen maaltijden. Voor twee personen bijvoorbeeld, kunnen de tarieven variëren van ongeveer 20 tot 60 euro. Sommige dozen bevatten een aantal ingrediënten die niet afkomstig zijn van de biologische landbouw. Hierdoor zijn de prijzen lager. Om de prijs verder zo veel mogelijk te verlagen, kun je in sommige gevallen zelfs de exacte hoeveelheid ingrediënten aangeven die je nodig hebt.

Maaltijdboxen in België: een groeiende markt

Het niet altijd gemakkelijk om elke dag weer opnieuw vol inspiratie en goede moed te beginnen koken. In plaats van elke dag hetzelfde te eten, zou je eens een maaltijdbox kunnen uitproberen. Wat dat is? Een maaltijdbox is een doos waarin eenvoudige en innovatieve recepten zitten, samen met de verse ingrediënten die je nodig hebt om ze te bereiden. Deze maaltijdboxen worden rechtstreeks bij je thuis bezorgd en bevatten al het nodige voor enkele dagen of zelfs een hele week aan heerlijke gerechten. Het doel is eenvoudig: gevarieerd eten zonder er je hoofd over te moeten breken. De maaltijdboxen zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan bereiden; je hoeft dus heus geen chef-kok te zijn. Vanaf nu geen zware maaltijden meer van Michelin-koks, maar gezonde en evenwichtige gerechten die je in 30 minuten of minder zelf kunt klaarmaken. De afgelopen jaren zijn de aanbieders van maaltijdboxen in België als paddenstoelen uit de grond gerezen. De bekendste zijn: • Colruyt: dit Belgische bedrijf bedenkt wekelijks nieuwe recepten. • Hello Fresh: deze laat je toe om je gerechten aan je wensen aan te passen. • Little green box: dit is een 100% Belgische leverancier, die net op de markt is gekomen. Een pluspunt van deze aanbieder is dat ze met lokale producten werken, om de plaatselijke economie te ondersteunen. • Peach: dit bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door een originele strategie te hanteren, ze leveren namelijk maaltijdboxen op de werkplek. En als bonus bieden ze de mogelijkheid om een enkel gerecht te bestellen. • En in het licht van dit succes lanceren ook supermarkten maaltijdboxservices. Carrefour bijvoorbeeld, ontwikkelt zijn eigen maaltijdboxen. De stijgende interesse in maaltijdboxen in België is te verklaren door ons hectische levenstempo. We hebben haast geen tijd meer om boodschappen te doen, laat staan om nieuwe recepten te bedenken. Dus maaltijdboxen zijn een geweldige manier om opnieuw plezier te vinden in het koken, zonder tijd te verspillen aan de minder opwindende taken.

Hoe werkt het?

Ondanks het grote aantal verschillende aanbieders, is het idee steeds min of meer hetzelfde. Ten eerste moet je naar de website van je keuze gaan en je menu’s selecteren. Je krijgt verschillende opties aangeboden: - Aantal personen: je kunt bestellen voor een koppel zonder kinderen of voor een groot gezin. - Aantal maaltijden: vaak moet je voor minimaal drie dagen bestellen. - Soort maaltijd: sommige websites stellen recepten voor de week voor, terwijl andere de mogelijkheid bieden je menu zelf samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je veganist of vegetariër bent, een glutenallergie hebt, etc. Afhankelijk van je voorkeuren en je dieet kun je kiezen uit verschillende gerechten. Zodra je al je menu’s hebt gekozen, worden ze bij je thuis geleverd met alle bijbehorende ingrediënten en recepten erin. Jouw taak bestaat er dan in de eenvoudige recepten te bereiden en vooral te genieten.

Bespaar elke dag dankzij promoties op maaltijdboxen

Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, kent de markt voor maaltijdboxen in België een explosieve groei. Om zich te onderscheiden van de concurrentie en om nieuwe klanten aan te trekken, bieden leveranciers heel regelmatig interessante promoties aan. We geven je graag een paar tips om geld te besparen op maaltijdboxen: - Korting op je eerste bestelling: voor leveranciers is dit een uitstekende manier om nieuwe klanten te werven. Voor jou is het vooral een manier om de verschillende voedselboxen uit te proberen. Op deze manier kun je een heleboel nieuwe recepten proeven voordat je je keuze maakt. - Abonnementen: om klantentrouw te stimuleren, bieden aanbieders ook abonnementen aan. Als je een abonnement afsluit, heb je recht op aanzienlijke voordelen, zoals gratis levering of korting per 10 bestellingen. Dus als je zeker weet dat je wilt blijven gebruikmaken van de diensten van een bepaalde leverancier van maaltijdboxen, kun je eenvoudig een mooi bedrag besparen. - Degressieve prijzen: om de consument aan te moedigen om meer maaltijdboxen te kopen, dalen de prijzen naarmate je meer boxen afneemt. Bijvoorbeeld: als je maaltijdboxen bestelt voor een hele week zal je minder betalen per box dan wanneer je voor slechts 3 dagen bestelt. Ook de prijs per persoon verschilt voor een gezin met 3 kinderen in vergelijking met een huishouden van 2 personen. Wil je profiteren van maaltijdboxen tegen een lagere prijs? Dit is het ideale moment om alle promoties te vergelijken. Zoek in het begin naar leveranciers die kortingen aanbieden voor de eerste bestelling. En als je je vervolgens voor gewonnen geeft, neem dan een abonnement en ontvang regelmatig leuke aanbiedingen.

Andere opties om je boodschappen online te doen

De maaltijdbox is een stap in de richting van thuis boodschappen doen. Laten we deze andere opties eens onder de loep nemen. • Levering van bereide maaltijden: Maaltijdbezorging is meer voor incidentele behoeften, en ook voor al wie echt helemaal niet graag kookt. Met deze oplossing wordt je gerecht helemaal klaar geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is ervan te genieten! Dit systeem bestaat al jaren en er zijn een heleboel leveranciers. Er zijn er die maar één soort gerecht aanbieden, zoals bijvoorbeeld Pizza Hut of Domino’s Pizza. En andere die je de mogelijkheid geven om je gerechten te kiezen uit een uitgebreide menukaart. Bijvoorbeeld Deliveroo of Uber Eats, waar je veganistische, Chinese, Mexicaanse etc. gerechten kunt bestellen. Met deze leveranciers is kiezen de enige moeilijke opdracht! • Online boodschappen doen: als je wel de energie hebt om te koken, maar niet om te winkelen, is er ook een oplossing: online je boodschappen doen. Vanaf je computer bestel je makkelijk alle producten die je nodig hebt, en deze worden dan vervolgens bij je thuis geleverd. Ga hiervoor naar winkels als Lidl, Kazidomi of Lokkal. In tegenstelling tot bij maaltijdboxen, moet je zelf inspiratie opdoen voor je recepten. • Gespecialiseerde producenten: naast al deze oplossingen zijn er ook gespecialiseerde producenten die rechtstreeks bij je thuis leveren. HEMA levert bijvoorbeeld chocolade en andere zoetigheden aan de meest veeleisende fijnproevers. In dezelfde geest heeft Beerwulf zich gespecialiseerd in online alcoholverkoop. Je kunt niet alleen bier kopen op het internet, maar ook vaten en biertaps.

De solden: groeiende populariteit bij aanbieders van maaltijdboxen

Vind je dat je te veel kostbare tijd kwijt bent aan boodschappen doen? Wil je het nieuwe jaar gezond beginnen, of op je eten letten omdat je binnenkort een strandvakantie gepland hebt? Wat als iemand je vertelt dat beter eten niet per se meer hoeft te kosten, vooral dan tijdens de soldenperiodes? Maaltijdenboxen blijken uitstekende opties te zijn voor mensen die weinig tijd hebben voor boodschappen, maar toch gezond en evenwichtig willen eten. Tijdens de solden lanceren de verschillende aanbieders van maaltijdboxen een aantal acties. Zo kun jij tegen een verlaagde prijs een nieuwe manier van koken uitproberen, en alles wat je nodig hebt om zelf heerlijke gerechten te bereiden direct bij je thuis te ontvangen. Woon je alleen? De maaltijdboxen passen zich aan je persoonlijke behoeftes aan en maken je dagelijks leven gemakkelijker. Krijg je een aantal keer per week een paar vriendjes van je kinderen op bezoek en zoek je een handige noodoplossing voor al die extra eters? Kijk tussen de soldenaanbiedingen en er zit vast een optie bij die bij je past, afhankelijk van je wensen en voorkeuren van jezelf en je gezinsleden.

Welke maaltijdboxen kan ik kopen tijdens de solden?

Het geheim van de populariteit van de maaltijdboxen ligt in het flexibele karakter ervan. Eet je geen vlees? Er zijn speciaal voor vegetariërs ontworpen maaltijdboxen. Je kunt ook specifiek kiezen voor een box met vlees of een met vis. Heb je zin om dit concept te testen tijdens de solden? Ontvang verse kwaliteitsingrediënten bij je thuis, die het ritme van de seizoenen volgen. Wil je lokale producten eten? Bestel manden met fruit, groenten, zelfgemaakt gebak, confituur of drank rechtstreeks bij de producent. Vergelijk dan de soldenpromoties van de verschillende websites die deze dienst aanbieden. Je ziet de soorten maaltijden op de voorpagina en kiest op basis van wat je zelf lekker vindt. Je kunt het aantal personen in je huishouden, het aantal maaltijden dat je per week wilt ontvangen en je voorkeuren op het gebied van ingrediënten selecteren. Wil je tijdens de solden geld besparen op je maaltijdboxen? De getoonde aanbiedingen betreffen voornamelijk een korting op je eerste bestelling. Je kunt ook voordelige tarieven vinden op de eerste drie bestelde boxen, promoties op abonnementen of gratis leveringen. Wij raden je aan om voor de solden een beetje onderzoek te doen om de abonnementsprijzen per aanbieder met elkaar te vergelijken en de aangeboden diensten te bekijken. Je zult ook in staat zijn om je keuze te verfijnen op basis van je voorkeuren.

Waar in België vind ik maaltijdboxen in de solden?

Neem tijdens de solden een kijkje op de websites van de verschillende aanbieders van maaltijdboxen: Hello Fresh, Little Green Box, Marley Spoon en eFarmz. Je zult er een lijst vinden met beschikbare menu’s, geselecteerde ingrediënten en de prijzen per maaltijd. Wil je alle nieuwe restaurants in je stad uitproberen, maar dan thuis? Maaltijdbezorgers zoals Deliveroo en Takeaway Belgium laten je alle culinaire specialiteiten van de wereld proeven zonder je huis te verlaten! Aarzel je nog om van de solden te profiteren om een abonnement op maaltijdboxen te nemen? Dit is een geweldige oplossing voor mensen die nog niet heel veel kookervaring opgedaan hebben en graag wat begeleiding willen. Als je van koken houdt, maar geen tijd hebt om recepten op te zoeken en boodschappen te doen, zijn maaltijdboxen ideaal voor jou: je hoeft je niet te haasten naar de kleine kruidenierswinkel op de hoek, omdat je een bepaald ingrediënt voor je avondeten even niet in huis hebt … Profiteer nu van de solden in België om dit nieuwe concept te ontdekken en verspil voortaan geen tijd meer in de supermarkt!

Profiteer van Black Friday om maaltijdboxen te kopen

Steeds maar op zoek gaan naar nieuwe maaltijdideeën bezorgt je weleens hoofdpijn? Droom je ervan minder tijd in de keuken door te brengen? Maaltijdenboxen kunnen de oplossing zijn voor je dagelijkse beslommeringen! Bovendien kun je profiteren van de geweldige aanbiedingen voor Black Friday om het systeem, ontworpen om je leven gemakkelijker te maken, Wil je graag weten wat Black Friday voor je kan doen als je maaltijdboxen bestelt? Als het idee je al een tijdje in de verleiding brengt, is dit het perfecte moment om de service te proberen en je kookgewoontes te veranderen. Op Black Friday in België kun je korting krijgen op abonnementen en op eerste bestellingen. Of je nu alleen woont of met je gezin, de maaltijdboxen kunnen volledig worden aangepast aan je behoeften. Ze zitten vol gezonde, voedzame ingrediënten waarmee je evenwichtige gerechten kunt bereiden. De recepten zijn bedacht door professionele koks. Is koken niet jouw ding? De dozen begeleiden je stap voor stap bij de bereiding van het recept dat je gekozen hebt. Je hoeft niet meer na te denken over je boodschappenlijstje: bespaar tijd en ontvang meteen alle ingrediënten bij je thuis voor lekkere maaltijden. Het is Black Friday, dat wil zeggen dat Kerstmis voor de deur staat. Begin je de druk al te voelen om een origineel kerstmenu te bedenken? Sommige aanbieders van maaltijdboxen doen het werk in jouw plaats en stellen een feestelijk kerstmenu voor je samen.

Welke promoties vind je tijdens Black Friday?

Dankzij Black Friday-deals op maaltijdboxen kun je dit nieuwe systeem testen en korting krijgen op je eerste bestelling. Zo neem je geen risico’s, je probeert het uit en als het concept niet bij je past, ben je vrij om je eigen weg te gaan. Wat voor Black Friday-deals kan ik zoal vinden? We hebben een aantal interessante online promoties voor je gevonden. Hello Fresh bijvoorbeeld, biedt zijn Belgische klanten een exclusief aanbod: € 20 korting op je eerste maaltijdbox, vervolgens € 10 op de tweede en derde. Ook bij Little Green Box bespaar je op Black Friday: je betaalt € 5 minder op alle dozen, op voorwaarde dat je een abonnement afneemt. Ook Carrefour lanceert een maaltijdboxservice dat wordt geleverd met zijn Simply You Box en biedt een korting van € 20 op het eerste pakket. Wil je graag lokale ingrediënten gebruiken doen en kleine producenten ondersteunen? Bekijk wat eFarmz aanbiedt rond Black Friday en ontvang een waardebon van € 10 als je je online aanmeldt.

Waar in België vind ik de beste aanbiedingen?

De beste Black Friday-deals van België op maaltijdboxen zul je online zien verschijnen. Met een dergelijke service bespaar je kostbare tijd en kun je gezond eten zonder naar de winkel te moeten. Je kunt de verschillende Black Friday-aanbiedingen direct met elkaar vergelijken, op je gemak vanuit je luie zetel. Wat zijn de belangrijkste merken van maaltijdboxen in België? Laat je inspireren door de menu’s op de volgende sites: Hallo Fresh, Little Green Box, eFarmz, Marley Spoon en Foodbag. Het water loop je vast al in de mond. Supermarkten zoals Carrefour en Colruyt bieden ook maaltijdboxen aan. Tot slot, als je er van geniet om nieuwe smaken te ontdekken, bieden ook bezorgservices als Deliveroo interessante Black Friday-promoties. Ze zijn ook een uitstekende oplossing als je niet genoeg tijd hebt om te koken.