Korting en kortingscode L'Occitane - 18 Juli 2019

Wist u dat online kopen vaak goedkoper is? En dat L’Occitane u heel wat extra voordelen biedt? Zo ontvangt u bij elke bestelling gratis staaltjes, cadeaupapier en bijkomende kortingen. Surfers kunnen terecht op een speciale pagina.

U vindt er:

  • Banners bovenaan de pagina die tijdelijke kortingen geven (je vindt er inspiratie voor cadeaus met 20% korting).
  • Promoties op nieuwe producten zodat u ze kan leren kennen.
  • Kortingen op de meest verkochte producten.

En bent u een nieuwe klant bij L’Occitane? Dan vindt u online een promotiecode voor gratis levering. U hoeft dus echt niet meer naar de winkel te gaan

Wilt u iemand een plezier doen? Of voor uzelf een goedkoper verzorgings- of schoonheidsproduct aankopen? L’Occitane heeft permanent aanbiedingen voor minder dan 50 euro. Als u klikt op de link hierboven gaat u meteen naar de juiste  pagina. Daar kiest u in de filter links onderaan “voor een budget onder de 50 Euro”. Zo verschijnen er talloze geschenkideeën en cadeauboxen, zoals:

  • Een relaxerend sfeerparfum
  • Een kit met waardevolle verzorgingsproducten
  • Een tasje met een verbena-set, …

En nog veel meer pagina’s met producten,  het ene nog interessanter dan het andere. Dat allemaal vindt u op L’occitane. En denk eraan bij de eerste  aankoop is de levering is gratis.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

4 goede redenen om voor L'Occitane te kiezen:

  • Sinds 1976 maakt L'Occitane voor zijn producten gebruik van plantenextracten zoals lavendel en verbena. Het merk ontwikkelt weliswaar geen biologische producten maar het ontwikkelt wel cosmetica met traditionele technieken die hun effectiviteit hebben bewezen.

  • Wat u ook nodig hebt op het vlak van verzorging, L'Occitane heeft een uitgebreid gamma voor u. Verzachtende crèmes, anti-aging, voor mannen, ... Elk gamma bevat één of meerdere plantenextracten die u helpen om het gewenste resultaat te krijgen.

  • Wilt u een cadeautje geven aan uw vriend of vriendin? Denk dan zeker aan L'Occitane: het merk heeft een ruim aanbod aan geschenkdozen waarmee u iemand ongetwijfeld erg blij zal maken. Ga zeker een kijkje nemen.

  • L'Occitane biedt een gamma cosmeticaproducten aan van topkwaliteit en is dus niet zo goedkoop. Gelukkig heeft het merk regelmatig promoties voor u in petto. Kijk daarom vlug op de aanbiedingen van deze pagina en wie weet kan je binnenkort al heerlijk genieten.

De meest recente kortingscodes en promoties L'Occitane:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

aanbiedingen
Alle lopende promoties van L'Occitane online
Vandaag geldig

Aanbieding

aanbiedingen

Titel

Alle lopende promoties van L'Occitane online

Verloop datum

Vandaag geldig

minder dan 50 €
Occitane cadeaus en geschenkdozen aan minder dan 50 euro
Vandaag geldig

Aanbieding

minder dan 50 €

Titel

Occitane cadeaus en geschenkdozen aan minder dan 50 euro

Verloop datum

Vandaag geldig