Je digitale foto’s laten afdrukken? Daar hoef je je tegenwoordig niet meer voor te verplaatsen. Online vind je heel wat bloeiende websites waar je je foto's kan laten ontwikkelen zonder dat je een vinger hoeft uit te steken! Maar welke zijn de betrouwbare? En wat voor diensten bieden deze websites precies aan? Maak je geen zorgen, we vertellen je het allemaal!

HelloPrint: voor een mooie en uitgebreide keuze

De afmetingen en de materialen

De goede oriëntatie

Met HelloPrint kan je je foto's laten ontwikkelen op een andere drager dan papier. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor foto's op canvas. Natuurlijk bepaal je zelf de oriëntatie en grootte van de afdruk. Die varieert van 30 x 20 cm tot 1m op 70 cm voor slechts 27€!

Je favoriet materiaal

Wil je nog origineler uit de hoek komen? Dan kan je ook een afdruk bestellen op aluminium, forex of hout. Als je voor hout gaat, heb je de keuze uit drie verschillende houtsoorten. Een ophang-kit is inbegrepen bij deze formule. Ook een afdruk op plexiglas is mogelijk. Plexiglas zorgt er trouwens voor dat de kleuren beter behouden blijven omdat het bestand is tegen water en licht. De prijzen beginnen vanaf 49,95€. Voor al deze verschillende media, kies je het formaat en de oriëntatie van je foto zelf. En, de verzending is gratis; in sommige gevallen krijg je je bestelling de volgende dag al thuis geleverd.

Originaliteit voor alles

Wil je je foto's laten ontwikkelen op creatieve dragers om zo je huis te decoreren? Dan ben je bij HelloPrint aan het juiste adres! HelloPrint heeft tot slot ook de mogelijkheid om je foto's te ontwikkelen als postkaarten. Met een glanzende afwerking zien je postkaarten met je eigen foto's er nog natuurlijker uit. Beschikbaar vanaf 12,95€.

Een originele fotoafdruk: continuïteit van je ideeën!

Ga je graag nog een stapje verder? Dan kan je je foto's laten ontwikkelen op een drager naar keuze. Albelli, bijvoorbeeld, print je foto's op een mok voor slechts 9,95€.

Vistaprint, op alle dragers

Ook via de Vistaprint-website kan je foto’s laten ontwikkelen op een breed gamma aan dragers. Er zijn talrijke mogelijkheden: een kalender, een muismat, een fotomagneet, .... En dat alles doe je online, met een simpele muisklik. Geniet ook van de promotiecode VP2017 waarmee je geniet van een korting tot 50% op je bestelling.

Pixum, mobieler dan ooit

Met Pixum kan je je foto's laten ontwikkelen op de buitenkant van je laptop. Ideaal om je deze te beschermen en te personaliseren. In silicone, kunstleer of rigide, aan jou de keuze! Leuk is ook om je cadeaus of souvenirs op deze manier te personaliseren.

Met het fotoboek ben je up-to-date!

Foto's ontwikkelen is meer dan enkel foto's afdrukken! Als je de foto's van een reis, een verjaardag of van een speciale gelegenheid wil ontwikkelen, waarom dan niet alles samenbrengen in een fotoboek?

Een tijdloze herinnering

Een fotoboek is niet alleen een trend geworden, het is ook echt leuk om erin te bladeren en telkens opnieuw te genieten van al die fijne herinneringen. Heel wat websites bieden je de mogelijkheid om je eigen fotoboek maken. Smartphoto bijvoorbeeld heeft een brede keuze aan afmetingen en een fotoboek dat je zelf online kunt samenstellen met behulp van de beschikbare software. Ook Pixum biedt een fotoboek aan. Je kiest zelf het type papier:  glanzend, mat of satijn, en ook het type boekomslag en boekband. Voor 7,95€ exclusief verzendkosten haal je een miniboek in landscape-formaat met een premium mat satijnpapier, een zachte cover en een gelijmde boekband in huis.

Laat je mooiste foto's ontwikkelen

Bij Albelli kost de ontwikkeling van de foto's voor het premiumformaat 13 x 13 cm 0,18€ per foto en voor de retroversie 10 x 12 cm vanaf 0,30€ per foto. De verzendkosten hebben een vaste prijs ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Pixum biedt ook een service aan voor het ontwikkelen van je foto's, maar de prijzen daarvoor liggen iets hoger. Je hebt nu alle informatie in handen. Je kunt tegenwoordig je foto’s laten ontwikkelen op meerdere manieren en op verschillende dragers, de ene al origineler dan de andere! Elke website heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, de keuze is aan jou!