Keukenhof kortingscode Nederland

Solden, Black Friday en kortingscodes Keukenhof - 23 oktober 2021

Verlopen Keukenhof kortingscodes:

KORTINGSCODE
Keukenhof

Kortingscode Keukenhof: -5% met Tiqets.com

Over
De Keukenhof in Nederland is het grootste bloemenpark ter wereld. Op een oppervlakte van 32 hectare kunnen bezoekers ontelbare bloemen bewonderen, waaronder verschillende soorten tulpen. Er zijn tevens tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen om je bezoek compleet te maken.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
De Keukenhof in Nederland is het grootste bloemenpark ter wereld. Op een oppervlakte van 32 hectare kunnen bezoekers ontelbare bloemen bewonderen, waaronder verschillende soorten tulpen. Er zijn tevens tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen om je bezoek compleet te maken.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Het koninkrijk van de bloemen in Keukenhof

Wandelen door de groene steegjes van de Keukenhof, een park dat omzoomd is met felgekleurde bloembedden, is een puur genot. Vooral in april of mei, wanneer de tulpenvelden in bloei staan. Je vindt er zo’n 800 soorten van bloemen en er zijn wel 7 miljoen bloembollen geplant in het park. Bloemisten en diverse exposanten verstrekken de bloemen gratis. Je kunt er prachtige narcissen, krokussen en hyacinten bewonderen. Delicate tinten in combinatie met felle kleuren, zorgen voor prachtige composities van een uitzonderlijke schoonheid. De bloemen worden ook tentoongesteld in paviljoens, verspreid over de uitgestrekte tuinen. De delicate geur van rozen, anjers en orchideeën komt je tegemoet als je nadert.

Een verscheidenheid aan activiteiten

De Keukenhof organiseert activiteiten die rond de wereld van de bloemen draaien. Er worden tal van tentoonstellingen georganiseerd in het park. Eén daarvan is helemaal gewijd aan de verbazingwekkende geschiedenis van de tulp, die onlosmakelijk verbonden is met die van Nederland. Sinds de introductie in het land in de 16e eeuw is deze bloem, oorspronkelijk afkomstig uit Turkije, een nationaal embleem geworden. In de eeuw daarna werden tulpenbollen, die zeer gewild waren, verkocht tegen de prijs van goud! Zó groot was de vraag ernaar. Het hele jaar door vinden er ook tentoonstellingen plaats met het werk van verschillende kunstenaars, dat vaak geïnspireerd is op de bloemenwereld. Elk jaar wordt er gekozen voor een floraal thema. In 2019 is het de beurt aan ‘flower power’, wat de naam is van de hippiebeweging die in de jaren zeventig van de vorige eeuw de hoopte de oorlog te kunnen stoppen met de vreedzame kracht van bloemen. Het hele jaar door worden er in het park evenementen georganiseerd. Het jaar 2019 wordt een druk jaar. In maart brengt een bezoek aan het park je terug naar de tradities van het 19e eeuwse Nederland. De maand daarna zie je met bloemen versierde karren, vol met tulpen of narcissen. Met Pasen is het hele park in het geel gekleed en kun je je voor de gelegenheid helemaal uitleven met het versieren van reuze-eieren. Rondleidingen onder leiding van ervaren gidsen geven je een grondige kennis van het park. Je kunt deze prachtige bloemenvelden ook bewonderen vanaf de vele boten die het park bezoeken. Er zijn ook speeltuinen en andere verrassingen voor kinderen in Keukenhof.

Plan je bezoek

Tot de leeftijd van drie jaar kunnen kinderen gratis het park in. Ook zijn de toegangsbewijzen online goedkoper. Groepen en scholen kunnen dan weer genieten van voorkeurstarieven. Het bloemenpark Keukenhof is slechts twee maanden per jaar geopend, van eind maart tot eind mei. Deze periode komt namelijk overeen met de bloeiperiode van tulpen. Opdat gasten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun bezoek, is het park open van 8.00 tot 19.30 uur, erg lang dus. Als je kunt, kom dan op een weekdag naar de Keukenhof, wanneer er minder volk is. Ook ‘s ochtends en ‘s avonds is het wat rustiger. Bovendien laat het gedempte licht vroeg in de ochtend of later in de avond, de bloemenvelden nog beter uitkomen. Om je te helpen je weg te vinden in dit uitgestrekte park, zijn er gedetailleerde kaarten verkrijgbaar bij de kassa. En in het park staan er borden die je vertellen waar je je precies bevindt en welke routes je kunt volgen. Het hele park is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. De paden zijn bijzonder geschikt voor rolstoelverkeer. Je kunt een rolstoel lenen bij de receptie van het park, als je een borgsom betaalt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Keukenhof kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 8 Keukenhof kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 23 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Keukenhof online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer tot -25% korting op je entree ticket bij Keukenhof". U kunt 8 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Keukenhof kortingscodes?

Antwoord arrow-down