Hubo kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Hubo - 28 oktober 2021

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Verlopen Hubo kortingscodes:

KORTINGSCODE
Hubo

Profiteer van €15 korting op je aankoop bij Hubo

Ben je doe-het-zelver, dan ken je Hubo. Met zijn vele winkels verspreid over heel België, biedt deze doe-het-zelfzaak en ijzerhandel zijn klanten alle nodige apparatuur en gereedschap. Daarnaast dragen ook het gemak van de transportmogelijkheden en de regelmatige promoties bij aan het onbetwistbare succes.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Ben je doe-het-zelver, dan ken je Hubo. Met zijn vele winkels verspreid over heel België, biedt deze doe-het-zelfzaak en ijzerhandel zijn klanten alle nodige apparatuur en gereedschap. Daarnaast dragen ook het gemak van de transportmogelijkheden en de regelmatige promoties bij aan het onbetwistbare succes.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Hubo?

Gebruik een Hubo-kortingscode en geef minder geld uit aan doe-het-zelfartikelen! Er zijn het hele jaar door aanbiedingen waarmee je in deze Belgische winkel geld kunt besparen op artikelen die elk huishouden nodig heeft. Denk hierbij aan tuinartikelen, allerlei gereedschap, elektriciteits- of sanitaire benodigdheden. 

1. Blader eerst door de verschillende categorieën: je zult nu al interessante kortingen vinden, zonder dat je een kortingscode hoeft te gebruiken. Merk op dat sommige promoties niet samen met een kortingscode kunnen worden gebruikt. Het is aan jou om te berekenen wat het voordeligst zal uitvallen als je eenmaal een artikel uitgekozen hebt.

2. Nadat je een aantal artikelen hebt geselecteerd, ga je naar het winkelwagentje op Hubo.be om je bestelling te plaatsen. Hier zul je zien, net onder de lijst met de door jou geselecteerde artikelen, dat er een speciaal veld is om je ‘kortingscode’ in te voeren. 

3. Merk op dat de bonuskaart van Hubo zeer voordelig is: enerzijds kun je er een kortingscode voor krijgen op je verjaardag, anderzijds kun je er punten mee inwisselen tegen waardebonnen. Voor 200 punten krijg je een kortingscode van € 5 die je kunt gebruiken voor je aankopen online of in de fysieke winkel. 

4. Zoek je nog meer kortingscodes voor Hubo, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief; dan zul je van tijd tot tijd kortingsbonnen toegestuurd krijgen. Houd er rekening mee dat je voor sommige kortingscodes slechts een paar uur hebt om ze te gebruiken. 

hubo kortingscode gebruiken

Bij Hubo vind je ongetwijfeld wat je zoekt 

Met duizenden producten is het aanbod zo groot dat je zonder twijfel vindt wat je nodig hebt. Als je een nieuwe boormachine nodig hebt, ontdek je, online of in de winkel, een enorm assortiment aan modellen. Woonkamer opnieuw schilderen? Zelfde adres. Bij Hubo vind je de rollers, borstels of schrappers die je nodig hebt voor je klus. Ook wie van timmeren houdt vindt er de houten planken of panelen die ze nodig hebben. Voor je elektrotechnische klussen vind je hier de kabels, schakelaars of stopcontacten die nodig zijn voor een kwaliteitsvolle installatie. Om je deze winter warm te houden, zijn er efficiënte radiatoren te vinden op de website van Hubo, of in de Hubo-winkel in je buurt. Maar je vindt er ook kookgerei, stofzuigers of een of mooie nieuwe wastafel. Hadden we al gezegd dat het aanbod van Hubo erg compleet is? Je kunt er ook terecht voor dierbenodigdheden of kinderspeelgoed. 

Een welkome hulp

Hubo neemt neemt geen genoegen met het aanbieden van een haast oneindig scala aan artikelen die nuttig zijn in je dagelijkse leven. De speciaalzaak gaat verder dan dat en biedt je ook hulp aan bij je klussen en renovatiewerkzaamheden. Het advies is essentieel is voor amateur-klussers, maar zeker niet overbodig voor de meest doorgewinterde. Waardevolle aanbevelingen herinneren je aan de voorzorgsmaatregelen die je moet treffen om in alle veiligheid te sleutelen en te hameren. Andere tips zijn dan weer handig als je je zolder wilt isoleren of tegels wilt plaatsen. Hubo brengt je zelfs in contact met duizenden ervaren doe-het-zelvers. Het enige dat je hoeft te doen, is je verzoek specificeren en de doe-het-zelver contacteren die het meeste ervaring heeft met dat wat er bij jou thuis gedaan moet worden. Bij jou aangekomen, gaat hij meteen aan de slag. Maak gebruik van zijn ervaring en vraag advies. De geleverde service is gedekt door een specifieke verzekering en bovendien zeer betaalbaar. 

Andere redenen om op Hubo te vertrouwen

De zeer ruime keuze aan producten en deze doe-het-zelfhulp zijn onmiskenbare voordelen. Maar er is meer! Het vervoeren van aangekochte producten is niet altijd gemakkelijk, want sommige apparaten en planken kunnen best erg groot zijn. Hubo biedt de oplossing. Op vertoon van je identiteitspapieren en je rijbewijs kun je een bestelwagen huren die geschikt is om je aankoop te vervoeren. En als je binnen een straal van dertig kilometer woont, kost dit je niets. Voor het gemak kun je het voertuig online reserveren. Voordat je je planken in de huurwagen laadt, kun je ze zelfs nog op maat laten zagen. Bij Hubo heb je de controle over je doe-het-zelfbudget. Dit is een ander belangrijk voordeel. Er zijn regelmatige promoties waarmee je soms minder dan de helft van de aankoopprijs betaalt. Een overzicht van de huidige aanbiedingen vind je op de website of in de brochure van het merk. Sommige producten worden tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen aangeboden. Ook met kortingscodes kun je aanzienlijk besparen. Om hiervan te profiteren, hoef je slechts een bepaald aantal aankopen te doen. Bovendien kun je met elke aankoop punten verzamelen. Als je een bepaald aantal punten bij elkaar gespaard hebt, heb je recht op andere promotiecodes. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel Hubo kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 12 Hubo kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 28 oktober 2021 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Hubo online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Profiteer van 15% op alles bij Hubo, met onze kortingsode". U kunt 12 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Hubo kortingscodes?

Antwoord arrow-down