Brussel bezoeken lijkt je wel wat, maar je weet niet waar te overnachten? Dan is Hotel Pantone een uitstekend idee. Hier vind je een kleurrijke wereld die dit hotel uniek maakt om je bagage neer te zetten voor een nacht of twee, of meer. 4 redenen om te gaan slapen in Pantone-kleuren.

1/ Een chique, goedkoop hotel waarmee je niet in het rood gaat

Een nachtje hotel kan soms schrikwekkend duur zijn. Hotel Pantone biedt al nachten aan vanaf € 50 per persoon, wat uiterst betaalbaar is in vergelijking met andere plaatsen. Het decor en de meubels zijn er chique en in de kamers vind je unieke foto’s van de Belgische artiest Victor Levy. Televisie en Wi-Fi zijn gratis en de badkamer is modern uitgerust. En het is er gegarandeerd rustig! Opgelet: Vóór je reserveert, controleer of het ontbijt is inbegrepen, want dat is niet altijd het geval!

2/ Je loopt geen blauwtje, het hotel is goed gelegen

Gelegen aan het Loixplein, dichtbij de Louizalaan, laat dit hotel je alle kleuren zien. Het heeft een prima ligging in Brussel als je de stad wilt bezoeken. De wijk grenst aan Sint-Gillis. Je hoeft niet ver te gaan om deze aangename buurt te vinden met haar vele mogelijkheden: musea, shopping en goede restaurants. De dichtbijgelegen metrostations, Munt en Louisa, vind je op 5 minuten wandelen en voor fietsfans is er vlakbij een Villo-station als je de stad al fietsend wilt verkennen. Bovendien ligt het treinstation Brussel Zuid met de Eurostar terminal slechts 3 metrostations verderop….  Praktisch indien je van ver komt.

3/ Een ongelooflijk design, hier zie je het leven door een roze bril

Als de aanblik buiten wel wat te wensen overlaat, is de binnenkant een heel ander verhaal. Het is opvallend origineel, met bubbels, fietsen en kleurennuances die je in een seventies-sfeertje brengen vanaf het moment dat je er binnenkomt. Het hotel heeft een verzorgd design met goed bestudeerde wendingen, dit alles in een veelkleurig decor dat je zeker zal verbazen. De kamers zijn sober en assorti in een kleurschakering per verdieping. Mooie dromen in het verschiet … Dit is vast en zeker een van de weinige plaatsen waar je rustig kunt zeggen dat je roze olifanten hebt gezien zonder dat je voor dronkaard wordt uitgescholden. Klein minpunt: de gangen die naar de kamers leiden ogen oubollig en verdienen een opfrisbeurt. chambre-de-lhotel-pantone-de-Bruxelles

4/ Daar ga je dan, je hebt groen licht

Je kunt zelfs de kleur van je kamer kiezen. Vergeet niet om daarna ook de rest van het gebouw te bezoeken, want het zit vol verrassingen. Als je bijvoorbeeld met de hele familie komt, zullen je kinderen vast genieten van het lichtspel in de gangen. Als je als koppel komt, vind je een klein extraatje op de achtste verdieping… Het terras biedt inderdaad een fantastisch uitzicht over Brussel en je kunt er in alle rust van de zonsondergang genieten voor een romantisch intermezzo. Neem een selfie met een glas in de hand en je vrienden zullen barsten van jaloezie. Het is aan jou om een kleur te kiezen in harmonie met je wensen en je humeur van de dag.