Korting en kortingscode HelloFresh - 26 Juni 2019

Wil je beter en gezonder eten in 2019? Dan moet je beslist de maaltijdbox van HelloFresh proberen? Met heerlijke, evenwichtige recepten heeft de webshop een spetterende entree gemaakt in België. En omdat je natuurlijk graag op je budget wil letten, hebben we een kortingscode voor 4 maal 10€ op de kop kunnen tikken. Zo krijg je 10€ korting op je eerste bestelling, en 10€ op je tweede, enz…

Met HelloFresh komen de gezonde keuken en de verse ingrediënten bij u aan huis. En welke box u ook bestelt, u krijgt hem gratis thuisgeleverd dankzij deze promotie.

Op Hellofresh.be vindt u een uitgebreid aanbod van maaltijdboxen met verschillende thema’s. Per thema hebt u nog eens de keuze uit 8 gerechten. Bovendien zijn alle gerechtjes gemakkelijk te bereiden. Wilt u het aanbod uitproberen? Klik dan op deze kortingscode en bestel meteen uw abonnement.

Zegt het u wel wat zo’n HelloFresh-maaltijdboxen? Maar aarzelt u nog om een abonnement te nemen? Geen probleem. Alle abonnementen bij HelloFresh zijn namelijk flexibel en u zet het stop wanneer u maar wil. Tot woensdagavond kunt u abonnement wijzigen want de maaltijden worden bereid op donderdag. Zo kunt u rustig op vakantie vertrekken of uw abonnement enkele dagen stopzetten wanneer u even geen zin meer hebt om te koken. Bovendien blijft de promotie om de box gratis bij u thuis te ontvangen altijd geldig.

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Alleen geldig op online bestelling en op pizzas af te halen

Wacht niet langer en bestel je pizza’s bij Pizza Hut! De keten geeft je de mogelijkheid om 2 grote pizza’s te bestellen uit een breed aanbod tegen slechts € 25! De bezorging is uiteraard gratis. Het is makkelijk, je hoeft alleen maar de actiecode in te voeren tijdens je bestelling en je pizza is daar! Verwen jezelf!

Met het loyaliteitsprogramma van Takeaway.com geniet u van 10% van uw laatste 5 bestellingen die worden terugbetaald. Hiervoor moet u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het bezorgbord en bestellen bij een van de restaurants die deelnemen aan de actie. U ontvangt dan binnen 24 uur een stempel. Na 5 stempels ontvangt u een promotiecode van 10% bij uw volgende bestelling.

4 goede redenen om voor HelloFresh te kiezen:

  • Met dit concept ontdekt of herontdekt u de culinaire gastronomie met gevarieerde recepten en verse producten (groenten, vlees, vis...) van superieure kwaliteit.

  • De smaakvolle recepten van HelloFresh zijn eenvoudig te bereiden. De aan huis geleverde ingrediënten (groenten en vlees als u niet vegetarisch bent) zijn, dankzij het receptenboekje, eenvoudig te bereiden.

  • Wilt u uw levering ontvangen op een bepaald tijdstip van de dag? Of gaat u op vakantie en wilt u de leveringen even stopzetten? Met HelloFresh is dat geen probleem.

  • Op HelloFresh.be vindt u het hele jaar door talrijke promoties, soms ook promotiecodes zodat u het concept kan ontdekken en u kan genieten van dit ingenieuze idee.

Verlopen HelloFresh kortingscodes :

Geniet tijdens deze maand van € 20 op je lunchbox HelloFresh. Maak van de gelegenheid gebruik om gezond te blijven terwijl je plezier hebt jezelf in te brengen of jezelf alleen te laten koken, met familie of vrienden.

Op zoek naar gezonde kwalitatieve recepten? Wil je wel koken maar weet je niet goed hoe of het ontbreekt je aan inspiratie? Met HelloFresh geniet je van recepten en ingrediënten aan huis geleverd, waarmee je zelf aan de slag kan. Onze huidige kortingsbon geeft je in totaal recht op 20€ korting: 10€ op je eerste geleverde box, en 10€ op de tweede.

Op zoek naar heerlijke en aangename recepten die je zelf bereidt voor jou en je huisgenoten? Hello Fresh is nu ook actief in Antwerpen en Vlaanderen en biedt je, enkel gedurende de twee zomermaanden, een promotiecode van 10€ op je eerste en je tweede box (dus -20€ in totaal)! In Nederland en Vlaanderen is het alvast een gigantisch succes.

Dankzij onze HelloFresh kortingscode, exclusief op onze website met promoties, profiteer je van 10€ op je eerste vier boxen. Je hoeft de code slechts eenmaal in te brengen om ervan te genieten. Deze aanbieding is geldig voor een Originalbox, een Familybox of een Veggiebox. Zo kies je uit lekkere recepten die je makkelijk thuis kan bereiden, en die goed zijn voor de gezondheid.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Hello Fresh, krijg je 10€ aangeboden op de bestelling van je eerste box. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s: origineel, familie, vegetarisch… Uit de voorgestelde recepten in elke box kies je je favoriet recept. Elke doos bevat verse producten en een receptenboekje met een nauwkeurige beschrijving van de stappen die je moet volgen om het recept te bereiden. Alle boxen worden aan huis geleverd tijdens de week.

Heb je de HelloFresh box nog nooit getest? Dan is het nu hoog tijd om te bestellen: tot 27 november, krijg je een promotiecode voor 2 maal 10€ korting , evenals een gratis doos met wijn!

Door de HelloFresh kortingscode die u kunt hieronder kunt vinden, kunt u van uw eerste bestelling HelloFresh voor 11 € genieten. Het betekent € 25 minder voor u, om het concept te ontdekken. U betaalt slechts 3,98 € per maaltijd voor de 3 maaltijden inbegrepen in de doos.

Zin om beter en gezonder te eten in 2018? Dan moet u beslist de maaltijdbox van HelloFresh uitproberen. Met zijn heerlijke én gezonde recepten heeft het merk een spetterende entree gemaakt op de Belgische markt. Wilt u op een budgetvriendelijke manier het aanbod testen? Dan bespaart u tijdens deze maand 2 maal 12.5€ als u gebruik maakt van deze promotiecode.  U ontvangt 12.5€ korting op uw eerste én uw tweede bestelling.

Super eenvoudig

Het leven kan best hectisch zijn vandaag de dag. Het continue geschipper tussen gezinsleven en werk zorgt voor een overvolle agenda die weinig ruimte laat om te winkelen – wat daardoor vaak een gehate taak wordt. Met dit probleem in het achterhoofd, ontwierp HelloFresh zijn maaltijdboxensysteem. De boxen bevatten recepten en alle verse ingrediënten die je nodig hebt om ze maken.

Verandering van spijs doet eten, dus de recepten zijn elke week anders. Afhankelijk van waar je woont, ontvang je de recepten in het Frans of in het Nederlands. Je kiest uit verschillende opties de abonnementsformule die het best aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Zo kun je het aantal personen opgeven en aldus de grootte van de box wijzigen. De abonnementen houden geen verbintenis in, wat een grote flexibiliteit laat om de voorwaarden te wijzigen of zelfs om de boxen te annuleren.

Het enige wat je nu nog moet doen is beginnen met koken. Met de tijd die je anders in de supermarkt doorbrengt, geniet je nu samen met je gezinsleden van overheerlijke, zelfgemaakte gerechten.

Alles wat je nodig hebt om lekkere maaltijden te bereiden

Je bestelt wat jij lekker vindt! Je kunt kiezen uit verschillende soorten maaltijdboxen. Sommige boxen bevatten klassieke recepten, vaste waarden binnen de gastronomische wereld. Andere stellen de meest gehaasten onder ons dan weer in staat om in recordtijd een lekker gerecht voor hun gasten op tafel te toveren.

Familieboxen bevatten iets om jong en oud mee te plezieren, terwijl vegetariërs een speciaal voor hen samengestelde box kunnen bestellen. Je kunt ook je voorkeuren kenbaar maken en vegetarische of caloriearme menu’s voor de week ontvangen. Naast deze keuzes zijn er ook extra boxen beschikbaar. Zo zijn er fruitboxen met de lekkerste geselecteerde vruchten, wijnboxen of zelfs ontbijtboxen. Ook voor speciale gelegenheden heeft HelloFresh wat bedacht. In december kun je een speciale kerstbox bestellen, die gevuld is met lekkernijen en snoepjes die deze speciale gelegenheid extra bijzonder maken.

Om je te helpen je keuze te maken, publiceert HelloFresh zijn recepten online en worden er elke week wisselende menu’s voorgesteld op de website. De menu’s zijn enorm gevarieerd en bevatten een enorme verscheidenheid aan vlees-, vis- of groentengerechten. Ook recepten uit de verschillende cuisines van de wereld komen aan bod.

Elk recept wordt in zijn geografische context geplaatst en gaat vergezeld van nauwkeurige aanduidingen. Je zult op voorhand weten hoeveel bereidingstijd je nodig hebt, het aantal calorieën dat de maaltijd bevat en of er gluten of lactose in zit.

Ook de ingrediënten die worden gebruikt om de recepten te bereiden, worden met de grootste zorg uitgekozen. Versheid is van enorm belang voor het team van HelloFresh. Ze proberen ook gerechten te ontwerpen die bereid zijn met verschillende ingrediënten. Dit is de beste manier om van eentonigheid op je bord af te komen. Het is daarenboven ook een uitgelezen kans om minder bekende groenten, zoals kardoen of pastinaak, te herontdekken.

Klantenondersteuning van grootste belang

Je kunt er zeker van zijn dat je de juiste hoeveelheid ingrediënten ontvangt om je recepten klaar te maken.

Bovendien worden de dozen geleverd op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Als je niet thuis bent, wordt de levering alsnog uitgevoerd. Je kunt aangeven of de bestelling bijvoorbeeld in je garage kan worden achtergelaten, op je drempel of bij de buren. De dag voorafgaand aan de levering ontvang je een bericht van HelloFresh op je telefoon om je te herinneren aan het tijdstip dat de bezorger langskomt. HelloFresh levert maaltijdboxen in heel België, ook op zaterdagochtend en zondagmiddag.

Als je een probleem ondervindt, staat er een hulpcentrum tot je beschikking. Hier kun je terecht met vragen over laattijdige leveringen, onjuiste inhoud van je box of facturatie.

Met HelloFresh bereid je heerlijke maaltijden. Deel dit met je vrienden! Stuur hen een cadeaubon, waarmee ze een speciaal voor hen ontworpen maaltijdbox kunnen krijgen.

De meest recente kortingscodes en promoties HelloFresh:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

4*10€
Kortingscode HelloFresh 4 × €10 op je maaltijdboxen
30 juni, 2019

Aanbieding

4*10€

Titel

Kortingscode HelloFresh 4 × €10 op je maaltijdboxen

Verloop datum

30 juni, 2019

50%
50% korting op je eerste HelloFresh-box
Vandaag geldig

Aanbieding

50%

Titel

50% korting op je eerste HelloFresh-box

Verloop datum

Vandaag geldig

€25
Geef je vrienden €25 op hun eerste Box en krijg zelf €25
Vandaag geldig

Aanbieding

€25

Titel

Geef je vrienden €25 op hun eerste Box en krijg zelf €25

Verloop datum

Vandaag geldig

€7.33
€ 7,33 voor twee personen bij HelloFresh
Vandaag geldig

Aanbieding

€7.33

Titel

€ 7,33 voor twee personen bij HelloFresh

Verloop datum

Vandaag geldig

Gratis levering
Gratis levering van uw HelloFresh-box
Vandaag geldig

Aanbieding

Gratis levering

Titel

Gratis levering van uw HelloFresh-box

Verloop datum

Vandaag geldig