Gratis België

Krijg hier gratis artikels of diensten

Op zoek naar interessante deals voor België? Producten testen of gratis monsters ontvangen? Dat kan allemaal, en je hoeft niet ver te zoeken. Hier heb je onze speciale pagina met alle actuele aanbiedingen in België. Om te zien of een aanbieding nog beschikbaar is, vink je simpelweg het vakje ‘Verlopen aanbiedingen verbergen’ aan. Als je via onze website een gratis sample hebt ontvangen en je bent er tevreden over, wil je dan misschien een foto delen op onze Facebookpagina? We vinden het leuk om jouw ervaring te publiceren!
Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Gratis rompertje voor je als je net papa of mama bent geworden

Zeeman
Bekijk de laatste Zeeman kortingscode
Korting: Gratis

Kortingscode H&M 10% korting op je aankoop + gratis verzending

H&M
Voorwaarden
Bekijk de laatste H&M kortingscode
Korting: 10%

Gratis ontkalkingsset dankzij de Nespresso-website

Nespresso
Voorwaarden
Bekijk de laatste Nespresso kortingscode
Korting: Gratis

Deze spellen zijn 100% gratis op Nintendo, geniet ervan!

Nintendo
Bekijk de laatste Nintendo kortingscode
Korting: Gratis

Scoor gratis games op de officiële website van Playstation

Playstation
Bekijk de laatste Playstation kortingscode
Korting: Gratis

Ontvang 1 gratis pakket Mikado met onze Shopmium kortingscode

Shopmium
Bekijk de laatste Shopmium kortingscode
Korting: Gratis

Verhuizing? Betaal niet voor de Proximus-installatie

Proximus
Bekijk de laatste Proximus kortingscode
Korting: Gratis

Reserveer je gratis doe-het-zelf vervoer

Hubo
Bekijk de laatste Hubo kortingscode
Korting: Gratis

Bij NHA ontvang je een gratis tablet of 25,- korting, schrijf je nu in

NHA
Bekijk de laatste NHA kortingscode
Korting: Gratis

Krijg een gratis cadeau bij aankoop van geselecteerde producten bij Samsung

Samsung
Bekijk de laatste Samsung kortingscode
Korting: Gratis

Profiteer van de gratis levering bij aankoop geselecteerde actieproducten

Albert Heijn
Bekijk de laatste Albert Heijn kortingscode
Korting: Gratis

Office 365 met jaarabonnement : Krijg nu online 2 maanden gratis

Microsoft
Bekijk de laatste Microsoft kortingscode
Korting: Gratis

Ontvang een gratis reismagazine

Interrail
Voorwaarden
Bekijk de laatste Interrail kortingscode
Korting: Gratis

Start je gratis Amazon Prime-proefperiode van 30 dagen

Amazon
Bekijk de laatste Amazon kortingscode
Korting: Gratis

1 gratis ticket bij 1 aangekocht filmticket dankzij Orange

Orange
Bekijk de laatste Orange kortingscode
Korting: Gratis

Stuur een gratis sim naar vrienden en familie in het buitenland

Lycamobile
Bekijk de laatste Lycamobile kortingscode
Korting: Gratis

Een babyborrelbon t.w.v. € 40 om samen met jullie bezoek te klinken

Colruyt
Bekijk de laatste Colruyt kortingscode
Korting: €40

Vraag nu de catalogus aan en ontvang deze gratis thuis per post.

Madeleine
Bekijk de laatste Madeleine kortingscode
Korting: %

Krijg een gratis proefset om uit te proberen.

Pearle
Bekijk de laatste Pearle kortingscode
Korting: Proefset

Verwacht je een kindje? Vraag gratis de baby & mama tas aan

Kruidvat
Bekijk de laatste Kruidvat kortingscode
Korting: Gratis

Veelgestelde vragen

Gratis : Wat zijn de laatste online promoties ?

Antwoord arrow-down
violet-background pink-background

Gratis artikelen scoren

Wij hebben alle mogelijke gratis items en monsters op één plek verzameld en ondergebracht in de categorieën ‘Schoonheid’ (parfums, douchegels ...), ‘Eten’ (koekjes, soepen, fruit, pizza’s ...), ‘Dieren’ (gratis voer, speeltjes ...) en nog veel meer! Voor het merendeel van de aanbiedingen op deze pagina hoef je gewoon je e-mailadres, achternaam, voornaam en postadres in te vullen om de gratis artikelen of monsters te ontvangen. Je ontvangt ze snel en het is echt volledig gratis, dus je betaalt helemaal niets om te profiteren van deze promoties. Tot en met de verzendkosten zijn gratis! Heb jij ergens een aanbod voor gratis artikelen gespot dat wij (nog) niet op deze pagina hebben staan? Stuur ons dan alsjeblieft een e-mail, wij nemen het graag op in onze lijst en delen het dan met de rest van de Belgische internetgebruikers. In een samenleving waarin de markteconomie een centrale rol is toebedeeld, is het aanbieden van gratis artikelen in principe verboden. Er zijn echter tal van manieren om toch gratis artikelen te verkrijgen.

Speciale webpagina’s en gratis monsters

Het zal je misschien verbazen dat er websites bestaan waarop gratis producten aangeboden worden. De mensen die ze aanbieden, gebruiken ze niet meer en weten niet waar naartoe ermee. Het kunnen tweedehandsproducten zijn of voorwerpen die moeten worden gerepareerd. Deze sites werken met advertenties. Over het algemeen is het de geïnteresseerde persoon die het betrokken voorwerp moet gaan ophalen. De objecten die op deze sites aangeboden worden, zijn enorm gevarieerd. Om de beste voorwerpen te scoren, is het aangeraden de websites regelmatig te bezoeken om te kijken of er weer iets nieuws op staat. Je kunt ook gratis monsters ontvangen. Ook hiervan maken sommige sites hun specialiteit. Veel merken sturen deze monsters naar je thuis. Je moet soms best reactief zijn om kans te maken op de monsters. Die het eerst komt, het eerst maalt. De beste manier om op de hoogte te blijven van de interesssantste aanbiedingen is je te abonneren op de mailinglijsten van de betreffende websites.

Tester of mysteryshopper?

De meeste merken willen heel graag weten wat consumenten van hun producten vinden. Daartoe sturen ze geïnteresseerde personen monsters om te testen. In ruil voor hun beoordeling kunnen testers een vergoeding of andere gratis items ontvangen. En er is nog een andere manier, vergelijkbaar met de vorige, om producten gratis te krijgen. Veel bedrijven publiceren online enquêtes om te weten te komen wat internetgebruikers vinden van een product of bedrijfsstrategie. In ruil daarvoor krijgen respondenten ofwel een vergoeding, ofwel krijgen ze thuis gratis items geleverd. Soms kunnen ze zelf aangeven wat ze verkiezen. Sommige bedrijven zullen zelfs je hotelovernachting of restaurantbezoek voor je betalen. Als je een bepaald kledingstuk mooi vindt, kopen ze het voor je. In ruil daarvoor verwachten ze van jou dat je je mening geeft over de verstrekte dienst.

Andere manier om gratis artikelen te verkrijgen

Als het product dat je zojuist gekocht hebt beschadigd is of niet geschikt is voor jou, kun je, online of in de winkel, contact opnemen met de klantenservice of naar de balie gaan. Je kunt het product er ruilen of laten repareren, maar het kan zijn dat je ook een geschenk krijgt aangeboden. Dit soort van commerciële geste is bevordert de klantenbinding. Als de markt bijna sluit, zullen sommige producenten zich maar al te graag willen ontdoen van de weinige groenten en fruit die ze nog over hebben. Deze producten zullen hoe dan ook overrijp worden en niet meer geschikt zijn voor de verkoop. Bovendien willen de marktkramers naar huis. Door een kwartiertje vóór sluitingstijd ter plaatse te zijn, kun je alle ingrediënten voor je volgende maaltijd bijeen sprokkelen. Je kunt ook genieten van gratis proeverijen. Sommige handelaren organiseren dit soort evenementen zelfs bij hun klanten thuis. Een professional levert de te proeven producten af en geeft advies over hoe je er het beste van kunt genieten. Het doel van dit aanbod is natuurlijk om klanten die er gebruik van maken, aan te moedigen om de producten die ze hebben geproefd, te bestellen. Ook sommige winkels bieden gratis proeverijen van hun producten aan. Je kunt eraan meedoen zonder een cent te betalen. Ook in de natuur kun je etenswaren vinden, als je er maar enigszins vertrouwd mee bent. Tijdens een wandeling kun je je mandje vullen met champignons voor een lekkere, gezonde maaltijd. En langs plattelandweggetjes kun je vaak ook walnoten, hazelnoten of braambessen verzamelen, helemaal gratis en voor niks. Als je ten slotte naast je gebouw een verlaten voorwerp vindt, staat niets je in de weg om het mee naar huis te nemen.