Vandaag zijn schoenen niet langer een simpel modeaccessoire. Integendeel, ze bepalen soms je hele outfit. Niet zelden bepalen de schoenen de rest van je klerenkeuze en niet andersom. Zelfs als je niet echt behept bent met schoenen, blijft het onmiskenbaar dat een mooi paar stappers het hele verschil kunnen maken, zowel op de werkvloer als in het alledaagse leven. Maar dikwijls gaat het om een hele investering, want kwaliteit komt met een stevig prijskaartje en is het vaak minder makkelijk om zich een paar nieuwe schoenen te veroorloven dan een nieuw T-shirt. Gelukkig bestaat er nog kortingbelgië.be om je een maximum aan promoties en prijsverlagingen voor te stellen waardoor je je met plezier op de aankoop van je nieuwe paar favoriete schoenen stort zonder je portemonnee pijn te doen.

Een ongelooflijke keuze tegen lage prijzen online

Je kunt online een ongelooflijk aantal merken vinden met meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Meestal kennen we wel de grote namen, maar gaan we aan de kleine boetieks al te vaak voorbij. Toch mag je noch de grote merken, noch de kleine winkels veronachtzamen. En dat heeft kortingbelgië.be goed begrepen. Daarom, als je SCHOENMERKEN wilt ontdekken waarvan je zelfs het bestaan niet vermoedde, of merken herontdekken die je al kende en ook nog wilt profiteren van fantastische promoties, dan is dit nu mogelijk! En dan hebben we het nog niet over de tijd die je bespaart door te kunnen zoeken en inlichtingen opvragen op één en dezelfde website. Je hoeft niet langer uren te verspillen met het zoeken op veel verschillende links om te vinden wat je nodig hebt. Sneakers, baskets, talons… je vindt alles online.

Adembenemende schoenen

Maar door de overvloedige keuze kennen de online merkschoenen geen beperkingen meer. Inderdaad, daar waar bepaalde verkopers er de voorkeur aan geven zich te specialiseren in een bepaald type of model, vind je hier alle mogelijke vormen die je misschien wel leuk vindt. Zoek je een paar stadsbaskets of baskets om te gaan sporten? Heb je zin om te paraderen in soireekleed op je stiletto’s, maar wil je liefst toch je hakken ruilen voor een paar mooie ballerina’s later op de avond? Geen probleem, alles is mogelijk bij kortingbelgië.be!

Verleidelijke promoties

De tijden zijn voorgoed voorbij dat je naar de winkel moest om een paar schoenen te kunnen vinden en je je in alle bochten moest wringen om een vrij zitje te vinden om ze in de overbevolkte winkel aan te passen, waarna je op zoek moest naar een spiegel. Nu kan je jouw waren thuis laten leveren en zelfs vaak zonder hiervoor extra te betalen. Ja, dankzij kortingbelgië.be, zijn veel leveringen en retours gratis. Zodra je je droomschoenen hebt ontvangen moet je ze alleen nog in de rust van je woonkamer aantrekken. Indien ze je uiteindelijk niet helemaal bevallen, stuur je ze gewoon terug naar de leverancier, zonder verdere verplichtingen.

Onmiskenbare kwaliteit

Kiezen voor kortingbelgië.be als het om schoenen gaat, betekent allereerst opteren voor een immense keuze aan sandalen, schoenen en andere artikels die je met trots aan je voeten zult dragen. Hierdoor vermijd je niet alleen een pelgrimstocht langsheen talloze boetieks of sites - want alles is mooi gegroepeerd – maar er is meer. De promoties zijn inderdaad talrijk en worden elke dag bijgewerkt. Daarmee kun je besparingen realiseren die je in een winkel nooit kunt waarmaken. Bovendien blijft de kwaliteit dezelfde en blijven de modellen even lang beschikbaar. Een ongelooflijke prijs/kwaliteitverhouding en een immense keuze aan merken en schoenen. Wat wil je nog meer?

De opkomst van schoenenwinkels op het Internet

Sinds meerdere jaren wordt er meer en meer online besteld en wordt het alsmaar meer trendy. Steeds meer Belgen doen het. Internet biedt inderdaad de mogelijkheid om met enkele muisklikken duizenden paren schoenen te vinden voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Een klein nadeel is dat je ze niet kunt passen vóór de aankoop: Bepaalde winkels hebben hiervoor de oplossing gevonden: levering en retours zijn gratis. Dit laat je toe om de schoenen thuis zorgeloos te passen en ze, indien nodig, terug te sturen. De competitie in de schoensector is meedogenloos en het aantal schoenenboetieks neemt voortdurend toe. Hoe ken je dus een paar schoenen van goede kwaliteit vinden tegen de beste prijs? Iedereen kent uiteraard Zalando, maar er bestaan nog méér kwaliteit-sites die wij je hieronder graag voorstellen.

Sarenza

SARENZA biedt een collectie aan van honderden gekende merken met talrijke voordelen waaronder gratis levering. De schoenenboetiek heeft zich in Frankrijk als marktleider gepositioneerd en bestaat nu ook in België. Sarenza.be biedt ook andere kledingartikels aan, maar is vooral om haar schoenenlijn bekend. Er staan heel veel verschillende promotiecodes op deze verkoopsite. Je vindt ze op de desbetreffende pagina.

Spartoo

De van origine Franse boetiek SPARTOO.be ontstond uit liefde voor schoenen in het hart van drie Fransen. De site is reeds in meer dan 20 landen op de markt en verkoopt ook goed in België, dat een snelgroeiende markt voor het merk is geworden. Spartoo biedt je dus een groot aantal schoenen aan. Hier vind je namelijk baskets, laarzen, maar ook pantoffels. Je vindt heel het jaar door verschillende promoties, zoals reductiecodes, bijvoorbeeld door zich in te schrijven op de nieuwsbrief.

Zalando

Van origine Duits en gecreëerd door de gebroeders Samwer, heeft ZALANDO sinds enkele jaren een prominente plaats ingenomen in België. Enkele jaren geleden nog voor 100% gewijd aan schoenen, heeft de boetiek zich nu gediversifieerd en biedt voortaan duizenden artikels aan in alle categorieën en voor beide geslachten. De vrij agressieve marketingstrategie van het merk heeft de boetiek in België snel terrein doen winnen. Het grote beschikbare gamma, een kwaliteitsservice, maar vooral de gratis levering en retour zijn de sleutelfactoren van het Zalando-succes. Het succes is zo groot dat de boetiek maar blijft groeien en andere online schoenenwinkels op haar site integreert. Hier vind je altijd aanbiedingen waaronder een promocode van 10 Euro geldig op de hele site.

O’Moda

De online winkel O’MODA, van origine Nederlands, is nog niet zo lang aanwezig in ons land (2009). Hun start was nochtans een succes: Een jonge en dynamische boetiek waarop de Belgen zaten te wachten. Met bijna bijna 160 labels biedt O’Moda een groot gamma merkschoenen aan. De boetiek heeft trouwens al enkele prijzen in de wacht gesleept zoals de Becommerce Awards voor bepaalde van haar realisaties. De promoties zijn heel dikwijls te vinden op de thuispagina om je te helpen besparingen te doen. Heb je jouw gading nog niet gevonden? Vind alle aanbiedingen voor schoenen op onze hiervoor speciaal voorziene pagina. Voor alle merken die we hierboven citeerden, vind je altijd een interessante korting op de pagina die we op onze site daaraan wijden: Promoties van 10, 15 tot 50 of zelfs 70% tijdens de koopjesdagen… Profiteer ervan!