Korting en kortingscode Foodbag - 26 Juni 2019

Ontvang per e-mail smakelijke recepten

Kies hoe vaak u een Foodbag-mand wilt ontvangen

Deze kortingscodes vindt u misschien interessant:

Alleen geldig op online bestelling en op pizzas af te halen

Wil je beter en gezonder eten in 2019? Dan moet je beslist de maaltijdbox van HelloFresh proberen? Met heerlijke, evenwichtige recepten heeft de webshop een spetterende entree gemaakt in België. En omdat je natuurlijk graag op je budget wil letten, hebben we een kortingscode voor 4 maal 10€ op de kop kunnen tikken. Zo krijg je 10€ korting op je eerste bestelling, en 10€ op je tweede, enz…

Wacht niet langer en bestel je pizza’s bij Pizza Hut! De keten geeft je de mogelijkheid om 2 grote pizza’s te bestellen uit een breed aanbod tegen slechts € 25! De bezorging is uiteraard gratis. Het is makkelijk, je hoeft alleen maar de actiecode in te voeren tijdens je bestelling en je pizza is daar! Verwen jezelf!

Boxen voor iedere smaak

De moderne mens heeft een drukke agenda. Nadat alle verplichtingen op het vlak van werk, gezin en onderhoud van het huis uitgevoerd zijn, blijft er vaak nog weinig tijd over om te winkelen. Foodbag biedt dan de ideale oplossing. De maaltijdboxen van Foodbag worden bij jou thuis afgeleverd, zodat je niet langer in de wachtrij hoeft te staan bij de kassa van de supermarkt. Er zijn vier verschillende boxen verkrijgbaar, en er zit er ongetwijfeld wel eentje tussen die jou aanspreekt!

Je kunt ervoor kiezen een menu van drie tot vier dagen te laten samenstellen. Je vindt een boekje met de nodige instructies en verschillende menusuggesties in de box. De prijzen variëren van 65 tot 103 euro en zijn afhankelijk van de gekozen box en het aantal personen.

Elke box bevat al het nodige om maaltijden klaar te maken van een bepaalde cuisine. De ene box is meer geschikt voor kinderen, met gerechten en smaken die zij vast lekker vinden. Een andere is dan weer volledig vegetarisch, met eenvoudig te bereiden recepten. Er is ook een box die ontworpen is door Sandra Bekkari, auteur van gerenommeerde kookboeken, voor liefhebbers van een evenwichtige keuken.

Je kunt je box aanvullen met een heerlijk assortiment fruit en zelfs een bereide maaltijd, ideaal voor dagen waarop je geen zin hebt om te koken.

De smaak van kwaliteit

Foodbag maakt er een punt van zijn maaltijdboxen samen te stellen met alleen maar hoogwaardige ingrediënten. Zelf op zoek gaan naar dergelijke producten, vergt tijd. Maar dankzij Foodbag komen deze verse producten naar jou toe.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf leveranciers geselecteerd die zich onderscheiden door de uitmuntendheid van hun producten. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan om verschillende producenten te gebruiken, omdat elke producent gespecialiseerd is op een ander vlak.

Daarnaast wil Foodbag lokale en seizoensproducten promoten. Dit heeft economische redenen, maar komt ook voort uit een ecologische bezorgdheid.

Foodbag, een betrokken bedrijf

Het bedrijf zet zich in de eerste plaats in voor zijn klanten. De boxen zijn met grote zorg samengesteld. De inhoud ervan wordt nauwlettend gecontroleerd. Foodbag hecht ook het grootste belang de tijdige bezorging van de boxen. Om een zo nauwkeurig mogelijke levering te garanderen, doet Foodbag een beroep op de diensten van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in snelle leveringen.

De bereide maaltijden worden op een speciale plaats klaargemaakt. Chefs die door Foodbag zijn uitgekozen vanwege hun expertise, bereiden er de heerlijkste gerechten, in de beste, uiterst hygiënische, omstandigheden.

Foodbag zet zich ook in voor de waarden waarin het gelooft. Zo dragen zij bijvoorbeeld bij aan de strijd tegen voedselverspilling. Ze bestellen alleen de ingrediënten die strikt noodzakelijk zijn om de gerechten te bereiden. Deze methodische berekening van wat er precies nodig is, gaat verspilling tegen en je zult dus niets moeten weggooien.

Foodbag hanteert deadlines voor het plaatsen van bestellingen. Het bedrijf maakt zich ook zorgen om het milieu. Om een negatieve milieu-impact te vermijden, worden de leveringen vaak per fiets gedaan. Ook gaan zij steevast voor de kortste route.

De meest recente kortingscodes en promoties Foodbag:

Aanbieding

Titel

Verloop datum

€10
Korting van 10 euro op je volgende bestelling
25 juli, 2019

Aanbieding

€10

Titel

Korting van 10 euro op je volgende bestelling

Verloop datum

25 juli, 2019

€15
€ 15 korting op jouw eerste Foodbag-bestelling
30 juni, 2019

Aanbieding

€15

Titel

€ 15 korting op jouw eerste Foodbag-bestelling

Verloop datum

30 juni, 2019

Gratis
Ontvang deze zomer jouw grillpan t.w.v. € 119
31 augustus, 2019

Aanbieding

Gratis

Titel

Ontvang deze zomer jouw grillpan t.w.v. € 119

Verloop datum

31 augustus, 2019

€9
Foodbag-doos vanaf 9 euro per maaltijd
Vandaag geldig

Aanbieding

€9

Titel

Foodbag-doos vanaf 9 euro per maaltijd

Verloop datum

Vandaag geldig

Recepten
Ontvang per e-mail smakelijke recepten
Vandaag geldig

Aanbieding

Recepten

Titel

Ontvang per e-mail smakelijke recepten

Verloop datum

Vandaag geldig