De designers houden maar niet op ons te verleiden met nieuwe it-bags om voor te sterven van begeerte. Net zoals mannen dromen van een luxehorloge, hopen vrouwen ooit, op een dag de fiere eigenares te worden van een befaamde 2.55. Dat kan best zo zijn, maar dit kleine juweel is niet binnen het bereik van eenieders beurs. Dat is de reden waarom je trucjes moet gebruiken om je hand te kunnen leggen op een designertas tegen een redelijke prijs. Multimerk sites zoals Sarenza hebben hun eigen luxelederwaren-afdeling vanaf € 90. Wacht niet langer om de handtas in handen te krijgen die je in je dromen dag en nacht achtervolgde!

Goed plannen om op het internet een luxehandtas te ontdekken

Meld je bij voorkeur aan bij opruim-sites

Als je bezeten bent van mode, dan ken je vast wel verschillende adressen die opruimingen aanbieden. Het concept? Producten verkopen via andere kanalen dan de klassieke distributie, tegen een prijs die lager ligt dan de oorspronkelijke. Het zijn meestal onverkochte modellen, eindereeksen of zelfs gewoonweg door klanten teruggezonden artikelen. Het befaamde The Outnet is een vaste waarde voor luxe tegen zachte prijsjes.

Abonneer je op privé-verkoopsites

Sites voor privéverkoop bieden kortstondige koopjes aan voor hun volgers die daarmee toegang krijgen tot een bevoorrechte site om aantrekkelijke merkartikelen te kopen tegen soms wel -70%. Het is duidelijk dat dergelijke koopjes heel snel worden opgepikt. Om ervoor te zorgen dat je niets mist, schrijf je je in op de nieuwsbrief van deze sites. Bij SHOWROOMPRIVÉ vind je momenteel 20% korting op je bestelling, en dit ongeacht het bedrag.

Raadpleeg de aanbiedingen in de multi-merken boetieks

Zoals eerder al gezegd, kunnen de online multi-merken boetieks ware goudmijnen zijn in je zoektocht naar de ideale handtas tegen een lage prijs. Afspraak in de afdeling brand boutique van LA REDOUTE. Hier vind je namelijk alle handtassen van Vanessa Bruno tegen heel betaalbare prijzen. Als je eerder koopt via dit soort sites dan rechtstreeks bij het merk, betaal je minder of zelfs helemaal geen verzendingskosten, afhankelijk van de verkoopsvoorwaarde.

Je toekomstige handtas in een klik!

Internet is dus een goedkope optie om luxeartikelen te vinden tegen een lage prijs. Wees wel voorzichtig, want er worden op het internet ook honderden namaakgoederen aangeboden, vooral als het prestigieuze merken betreft. Door op betrouwbare sites te bestellen zoals deze hieronder, loop je geen enkel risico op een kopie te botsen. Een goeie raad van een goeie vriend: we zijn allemaal wel eens gevallen voor een prachtige handtas die we zagen op de podiums tijdens de défilés van Fashion Week. Het probleem? Je bent vast niet de enige en ondanks zijn buitensporige prijs is die nieuwe modieuze tas van MICHAEL KORS op het einde van het seizoen moeilijk te vinden omdat die waarschijnlijk is uitverkocht. Wees geduldig, wacht tot het volgende seizoen om diezelfde tas op het internet te vinden tegen de halve prijs. De trends evolueren en de blikvangers van het ene seizoen kunnen binnen een paar maanden al helemaal vergeten zijn. Dat heeft zo zijn voordelen, want dat is het ideale moment om je handen op iets te leggen zonder in het rood te gaan. Een mooi designerartikel is in je eigen hart tijdloos, hoeveel jaren er ook overheen gaan.