Center Parcs kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Center Parcs - 27 mei 2022

Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Redenen om voor de Center Parcs promoties te kiezen

Bij Center Parcs ben je ervan verzekerd dat je tot rust in een idyllische omgeving. Huur een huisje midden in de natuur en geniet van de vele diverse activiteiten die het vakantiepark aanbiedt. Er is bijvoorbeeld een restaurant en een winkelcentrum.

star

De grootste publiektrekker van Center Parcs is de Aqua Mondo. De Aqua Mondo vind je terug in elk vakantiepark van de groep, en is waar Center Parcs zo bekend om staat: het is een groot subtropisch zwemparadijs, uniek in België: met glijbanen, een peuterbad, jacuzzi’s … Het water heeft een aangename temperatuur van 29 graden, het hele jaar door! In Center Parcs kun je dus ook in hartje winter je gedachten komen verzetten.

star

Naast de uitzonderlijke omgeving, die al een reden op zich is om een van de parken van Center Parcs te bezoeken, biedt de groep ook 20% korting aan 55-plussers en grote gezinnen. Wist je overigens al dat er elke woensdag een flashverkoop plaatsvindt op de website? Elke week kun je dus, slechts één dag lang, interessante deals scoren online. 

star

Wil je er graag even tussenuit, en is een mooie korting op je reisje meer dan welkom? Neem een kijkje tussen de tijdelijke of permanente aanbiedingen die het park te bieden heeft. Naast de voordelen die we hiernaast voor je opsommen, kun je ook last-minutes vinden (voor wie morgen wil en kan vertrekken) of early-bird aanbiedingen (voor wie graag goed van tevoren boekt). 

star

De solden bij Center Parcs

Als je een gezin hebt, weet je hoe moeilijk het soms kan zijn om de tijd te vinden om je batterijen op te laden. De dagelijkse beslommeringen, tijdgebrek en stress nemen vaak de overhand. Maar dat neemt niet weg dat je nood aan een pauze hebt. Misschien kan Center Parcs tijdens de solden in België wel de oplossing voor je probleem bieden? 

De website heeft een ruime keuze aan accommodaties, voor alle smaken en alle budgetten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bewoonde wereld even achter je te laten en in het hart van de natuur verblijven, en dit dichtbij België. Tijdens de soldenweken vind je meerdere interessante online promoties bij Center Parcs. 

Betaal vanaf dag 1 van de solden 36% minder als je vroeg boekt. Als je dat doet, geniet je gegarandeerd van de beste prijs, kun je  deelnemen aan gezinsactiviteiten en kun je je verblijf in geval van onvoorziene omstandigheden verplaatsen, tot enkele maanden later. Ben je van plan om heel binnenkort te vertrekken? Ontvang 30% korting als je een verblijf boekt uit de categorie Last Minute-aanbiedingen van Center Parcs. 

Verspreid over de verschillende schoolvakanties van het jaar kun je ook andere aanbiedingen spotten. Houd de advertenties in de gaten voor de paas- en de zomervakantie en bespaar tot 20% op je verblijf in een van de recreatieparken.

Tegen verlaagde prijzen op adem komen bij Center Parcs is voor iedereen: als je ouder bent dan 55, krijg je tijdens de solden 20% korting op de reservering van je vakantie in de natuur. 

In de nieuwsbrief zitten vaak nog enkele extra deals verborgen: zo ontvang je, alleen al om je aan te melden, een promotiecode waarmee je 25 euro korting krijgt op de boeking van je eerste verblijf in een Center Parcs-vakantiedorp.

star

Black Friday bij Center Parcs

De kinderen zijn misschien moe nu het schooljaar al een paar maanden bezig is en kijken al van ongeduld uit naar de kerstvakantie. Ben je van plan om er een paar dagen tussenuit te knijpen om de opgebouwde druk eraf te laten en weer tot rust te komen? Wat dacht je van een verblijf bij Center Parcs? Als je nu boekt, profiteer je van voordelige Black Friday-acties. 

Je krijgt in deze periode erg voordelige tarieven online: je betaalt tussen de 30 en de 35% minder op je reserveringen. Bekijk ook de last-minutes eens van naderbij: rond Black Friday komen er heel wat bij. De voordelige prijzen zijn over het algemeen geldig voor een kort verblijf tussen de 3 en de 5 dagen die je plant voor de volgende maand. Op bepaalde accommodaties, zoals premium of VIP cottages, kan je soms wel zo’n honderd euro besparen. 

Heb je al plannen voor het einde van het jaar? Wat dacht je ervan om kerstmis eens op een andere manier te vieren? Center Parcs verwelkomt je ook tijdens de kerstvakantie en je kunt profiteren van 20% korting op je verblijf als je het boekt tijdens Black Friday. Boek nu een charmant huisje midden in de bossen en profiteer van de activiteiten en shows die Center Parcs organiseert om dierbare herinneringen te creëren. 

De Black Friday-deals zijn geldig voor de komende schoolvakanties: je kunt dus interessante acties vinden voor bijvoorbeeld de paasvakantie. Neem de tijd om de pakketten die worden aangeboden met elkaar te vergelijken. Soms zijn er workshops en entertainment gratis inbegrepen.

Trakteer jezelf op een dosis geluk voor Black Friday, door een vakantiehuisje, een appartement of een meer originele verblijfplaats te huren: er is ongetwijfeld een formule bij die bij je past. Vergeet niet om je zwemkleding in te pakken: de waterparken, glijbanen en golfslagbaden wachten op je! 

star

Verlopen Center Parcs kortingscodes:

Center Parcs kortingscode, 30 euro op elke boeking [EXCLUSIEF]

Meer info arrow

Profiteer tot -50% korting op je reservering bij Center Parcs met deze code

Profiteer tot -45% korting bij Center Parcs dankzij deze kortingscode

Bij Center Parcs geniet je tot 20% korting voor vroegboeking

Meer info arrow

20% korting op gezinstickets bij Center Parcs

Meer info arrow

Promo Center Parcs -25€ op reservatie

Meer info arrow

Exclusiviteit: 250 € korting bij Center Parcs

Meer info arrow

Center Parcs: Kerstvakantie vanaf 279 € / 4 personen

Meer info arrow

promotiecode-center-parcs-25-e-op-reservering

Meer info arrow

€14 per persoon per nacht voor een bungalow!

star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Center Parcs staat synoniem voor ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ontspannen voor de hele familie. De comfortabele cottages liggen midden in de natuur van een prachtig domein dat respect voor het cultureel patrimonium maar ook voor flora en fauna hoog in het vaandel draagt.

Momenteel heeft Center Parcs 20 vakantieparken verspreid over België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. U kunt er zalig genieten van de prachtige Belgische landschappen op het domein Vossemeren in Lommel of dat van Erperheide in Peer. Of u kiest voor een heerlijk verblijf in het buitenland.

Center Parcs biedt u talloze activiteiten die inbegrepen zijn in uw verblijf:
- ongelimiteerde toegang tot de Aqua Mundo, het suptropische waterparadijs waar u het hele jaar lang geniet van 29°.
- ontspanning in de Market Dome met talloze winkeltjes en animatie in het hart van een tropische jungle.
- attracties voor kinderen met onder andere een speeltuin, een kinderboerderij en sportactiviteiten, …

Hebt u nood aan de ultieme vorm van ontspanning? Dan kunt u voor een klein supplement heerlijk genieten van de spa. Ook sportieve activiteiten staan op het programma, alleen of met het hele gezin. Denk bijvoorbeeld maar aan de verkenning van een spannend bomenparcours, een wandeling met pony’s en nog veel meer. Een vakantie in Center Parcs is misschien niet altijd supergoedkoop, maar kortingbelgië.be zoekt voor u de beste promoties en kortingen uit.

De voordelen van Center Parcs:
- Talloze binnenactiviteiten zodat u het hele jaar door geniet ook als het weer niet meezit.
- Prijs van de schoonmaak van uw cottage is inbegrepen. Zo hoeft u alleen maar te ontspannen en bent u er zeker dat u uw vakantiehuisje helemaal proper aantreft.

- Rust en amusement voor de kleintjes
Bij Center Parcs geniet u van een welverdiende rust in een idyllische omgeving. U verblijft er in een mooi vakantiehuisje midden in de natuur en kunt deelnemen aan talloze activiteiten. U maakt uw keuze uit verschillende restaurants en gaat shoppen bij leuke winkeltjes.

- Ongelimiteerde toegang tot Aqua Mundo
Een van de bekendste attracties van Center Parcs is natuurlijk Aqua Mundo. Dit suptropische waterparadijs dat u in elk Center Park aantreft, is uniek in België: glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan, … En dat alles in een zalige temperatuur van 29°, het hele jaar lang, ook in de winter.

- Nog meer voordelen van Center Parcs
Niet alleen verblijft u in een prachtig domein, Center Parcs biedt ook 20% korting voor 55-plussers en grote gezinnen. Wist u trouwens dat u op de website elke woensdag een flash verkoop vindt? Inderdaad. Elke woensdag treft u online interessante promoties aan die slechts één dag geldig zijn.

- Promo’s en last minutes
Geniet u graag van een interessante promotie? Overloop dan zeker de pagina van de aanbiedingen. U treft er alle interessante tijdelijke en permanente kortingen aan. En niet alleen dat. U vindt er ook een overzicht van de last minutes aanbiedingen (voor wie meteen wil vertrekken) en van de early bird promoties (voor wie graag op voorhand reserveert).

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
Center Parcs staat synoniem voor ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ontspannen voor de hele familie. De comfortabele cottages liggen midden in de natuur van een prachtig domein dat respect voor het cultureel patrimonium maar ook voor flora en fauna hoog in het vaandel draagt.

Momenteel heeft Center Parcs 20 vakantieparken verspreid over België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. U kunt er zalig genieten van de prachtige Belgische landschappen op het domein Vossemeren in Lommel of dat van Erperheide in Peer. Of u kiest voor een heerlijk verblijf in het buitenland.

Center Parcs biedt u talloze activiteiten die inbegrepen zijn in uw verblijf:
- ongelimiteerde toegang tot de Aqua Mundo, het suptropische waterparadijs waar u het hele jaar lang geniet van 29°.
- ontspanning in de Market Dome met talloze winkeltjes en animatie in het hart van een tropische jungle.
- attracties voor kinderen met onder andere een speeltuin, een kinderboerderij en sportactiviteiten, …

Hebt u nood aan de ultieme vorm van ontspanning? Dan kunt u voor een klein supplement heerlijk genieten van de spa. Ook sportieve activiteiten staan op het programma, alleen of met het hele gezin. Denk bijvoorbeeld maar aan de verkenning van een spannend bomenparcours, een wandeling met pony’s en nog veel meer. Een vakantie in Center Parcs is misschien niet altijd supergoedkoop, maar kortingbelgië.be zoekt voor u de beste promoties en kortingen uit.

De voordelen van Center Parcs:
- Talloze binnenactiviteiten zodat u het hele jaar door geniet ook als het weer niet meezit.
- Prijs van de schoonmaak van uw cottage is inbegrepen. Zo hoeft u alleen maar te ontspannen en bent u er zeker dat u uw vakantiehuisje helemaal proper aantreft.

- Rust en amusement voor de kleintjes
Bij Center Parcs geniet u van een welverdiende rust in een idyllische omgeving. U verblijft er in een mooi vakantiehuisje midden in de natuur en kunt deelnemen aan talloze activiteiten. U maakt uw keuze uit verschillende restaurants en gaat shoppen bij leuke winkeltjes.

- Ongelimiteerde toegang tot Aqua Mundo
Een van de bekendste attracties van Center Parcs is natuurlijk Aqua Mundo. Dit suptropische waterparadijs dat u in elk Center Park aantreft, is uniek in België: glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan, … En dat alles in een zalige temperatuur van 29°, het hele jaar lang, ook in de winter.

- Nog meer voordelen van Center Parcs
Niet alleen verblijft u in een prachtig domein, Center Parcs biedt ook 20% korting voor 55-plussers en grote gezinnen. Wist u trouwens dat u op de website elke woensdag een flash verkoop vindt? Inderdaad. Elke woensdag treft u online interessante promoties aan die slechts één dag geldig zijn.

- Promo’s en last minutes
Geniet u graag van een interessante promotie? Overloop dan zeker de pagina van de aanbiedingen. U treft er alle interessante tijdelijke en permanente kortingen aan. En niet alleen dat. U vindt er ook een overzicht van de last minutes aanbiedingen (voor wie meteen wil vertrekken) en van de early bird promoties (voor wie graag op voorhand reserveert).

Meer lezen →
violet-background pink-background

Hoe gebruik je een kortingscode bij Center Parcs? 

Center Parcs biedt naast interessante promoties ook regelmatig kortingscodes aan. Zo kun jij des te meer ontspannen! Ga met een gerust gemoed op vakantie en geniet van een leuke korting op je verblijf. 

1. Kijk eerst welke bestemming best bij je past, en geef aan uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat, hoeveel overnachtingen je wenst te boeken, over welk budget je beschikt enz. Dankzij de filters krijg je een gepersonaliseerde selectie aangeboden. 

2. Na validatie van alle boekingsinformatie van de accommodatie, moet je je contactgegevens invoeren. Pas na deze stap kan de kortingscode worden toegevoegd. 

3. Op de betalingspagina scrol je omlaag op de pagina net onder het gedeelte over verzekeringen: je kunt hier ofwel een actiecode invoeren of de korting die eventueel al is toegepast (bijvoorbeeld omdat je een last minute of Bungalow Hunt geselecteerd hebt) laten staan. Merk op dat de meeste Center Parcs-kortingscodes niet kunnen worden gebruikt in combinatie met andere kortingen. 

4. Zodra je de Center Parcs-actiecode toegevoegd hebt, moet je de reservering alleen nog maar valideren en overgaan tot de betaling. 

5. Heb je geen kortingscode gevonden? Wist je dat Center Parcs het hele jaar door een heleboel acties lanceert? Zo kunnen grote gezinnen bijvoorbeeld altijd genieten van 25% korting – zonder speciale kortingscode. 

centerparcs kortingscode gebruiken

Profiteer van promoties bij CenterParcs

Dit is het streven van Center Parcs: Ze verstrekken aan alle Belgen regelmatig promoties om ze te laten genieten van een unieke rustige omgeving dicht bij huis. Er zijn talrijke speciale aanbiedingen en acties gedurende het hele jaar door, twijfel dus niet om terug te keren naar deze pagina om je actiecode Center Parcs op te halen. Geniet ook van de altijd interessante Last Minute aanbiedingen. Goed om te weten: - vroegboekkorting: het liefst tot 20% als je je weekend zes maanden van tevoren boekt, 15% reductie voor 4 maanden en 10% voor twee maanden boeken voor aankomst. - Cadeaus (toppings) aangeboden bij elke vroegboek reservering : Activiteiten of voorkeursligging gratis. - Nieuw, Familiekorting: extra 20% reductie van Center Parcs als je met een gezin plus kind(eren) komt of met één volwassene van 55 jaar of ouder.

Waanzinnige Woensdag bij Center Parcs: de hele dag lang kortingen

Iedereen online op woensdag! Op www.centerparcs.be kun je eenmaal per week profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen op de totaalprijs van jouw boeking. Vanaf 129 euro (in plaats van 189 euro, dus 60 euro korting!) heb je al twee dagen in een vakantiehuisje voor twee personen. De bungalows waar de promotie betrekking op heeft zijn voornamelijk gelegen in parken in België, maar er zitten er ook een aantal bij in Duitsland en Nederland. Je kiest dus zelf waar je heen wilt.

Alleen op woensdagen

Reserveren is eenvoudig (maar denk eraan: de kortingsprijzen gelden alleen als je op woensdagen boekt!): beslis of je liever een verblijf tijdens een weekend plant of doordeweeks, selecteer de maand voor je tripje (ongeveer 3 maanden van tevoren – geen last-minutes hier), het type cottage van jouw voorkeur (Eden cottage, hotelkamer, appartement of een ander type), het land van bestemming en andere opties. Alle mogelijkheden en kortingen worden dan in een kolom weergegeven. Er kunnen meerdere pagina’s zijn. Belangrijk om weten is nog dat hoe meer van tevoren je boekt, hoe meer voordelen je hebt.

Ook mooi meegenomen is dat je in bepaalde gevallen recht hebt op commerciële gebaren; zo zijn er bijvoorbeeld voordelen voor jong gezinnen, koppels boven de 55 enz. Dus vergeet niet om elke Waanzinnige Woensdag de website van Center Parcs te bezoeken, en vergeet niet dat deze aanbiedingen slechts één dag lang geldig zijn! Het zou zonde zijn om een goede deal mis te lopen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Center Parcs kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 7 Center Parcs kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 27 mei 2022 door het team van kortingscode.rtbf.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Center Parcs online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Vroegboekvoordeel: Tot -36% korting met Center Parcs". U kunt 7 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Center Parcs kortingscodes?

Antwoord arrow-down

Wanneer kan ik profiteren van online promoties?

Antwoord arrow-down
Het hele jaar door. Daarnaast worden er regelmatig nog extra kortetermijnpromoties aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld de "Bungalow race" die elk jaar in november plaatsvindt en waarmee je al een bungalow kunt boeken vanaf € 14 per persoon.

Wat voor promoties kan ik vinden bij Center Parcs?

Antwoord arrow-down
Center Parcs is ideaal voor wie een leuke tijd wil doorbrengen met familie of vrienden, en bovendien biedt het bedrijf het hele jaar door vele promoties aan: 20% korting voor gezinnen of 55+’ers, 20% korting voor vroege boekingen, geschenken en natuurlijk lastminute-aanbiedingen. Daarnaast biedt Center Parcs soms voordeelacties van korte duur aan.

Biedt Center Parcs in België ook kortingscodes aan?

Antwoord arrow-down
Soms. Je vindt ze allemaal terug op onze website kortingbelgië.be. Ook krijg je een kortingscode van € 25 als je je inschrijft voor de online nieuwsbrief, die je kunt gebruiken bij je eerste boeking.

Kun je bij Center Parcs met ecocheques betalen?

Antwoord arrow-down
Ja, dit is een nieuwigheid. Voortaan kun je bij Center Parcs De Vossemeren, Park De Haan en Erperheide met ecocheques betalen.