Cashback België

De beste cashback promoties van België

Krëfel kortingscode
Makro kortingscode
MediaMarkt kortingscode
Gamma kortingscode
Bol.com kortingscode
Alternate kortingscode
Orange kortingscode
Samsung kortingscode
Cashback is sinds het einde van de jaren 90 een gevestigd begrip op het web. Het systeem vindt zijn oorsprong in Angelsaksische landen en stelt je in staat om een deel van de aankoopprijs terug te krijgen van je online gemaakte aankopen. Alles gebeurt via een aantal online platforms die een pak handiger in gebruik zijn dan een systeem van klantenkaarten.
Ook interessant? Shopping clubs promotiesComputers promotiesTelefonie-internet promoties
Alles Kortingscodes Acties
KortingscodesActies

Ontvang tot -€500 korting met de cashback acties van Samsung

Samsung
Bekijk de laatste Samsung kortingscode
Korting: €500 

Ontvang tot €100 cashback/kortingscodes op je bestelling

MediaMarkt
Bekijk de laatste MediaMarkt kortingscode
Korting: €100 

Scoor tot € 100, - cashback korting op je stofzuiger / föhn ...

Dyson
Bekijk de laatste Dyson kortingscode
Korting: €100 

Promoties en cashbacks: tot € 500 terugbetaald

Art&Craft
Bekijk de laatste Art&Craft kortingscode
Korting: €500 

Tot €500 cashback door je oude mobiele telefoon terug te brengen

Orange
Bekijk de laatste Orange kortingscode
Korting: €500 

Profiteer tot -60% korting met de promoties van Amazon online

Amazon
Bekijk de laatste Amazon kortingscode
Korting: 60% 

Ontvang tot €50 cashback op koffiemachines en mixers

MediaMarkt
Bekijk de laatste MediaMarkt kortingscode
Korting: €50 

Zonder kortingscode: -10% korting op je aankopen tijdens de Fnac ledendagen

FNAC
Voorwaarden
Bekijk de laatste FNAC kortingscode
Korting: 10% 

Pak deze maand tot wel €300,- Alternate korting

Alternate
Bekijk de laatste Alternate kortingscode
Korting: €300 

Tot € 100 cashback-terugbetalingen bij Gamma

Gamma
Bekijk de laatste Gamma kortingscode
Korting: €100 

Tot €100 terugbetaald met de Cashback acties van Brico

Brico
Bekijk de laatste Brico kortingscode
Korting: €100 

Ontvang tot €100 cashback / kortingscodes op je bestelling

Alternate
Bekijk de laatste Alternate kortingscode
Korting: €100 

Veelgestelde vragen

Wie biedt de beste deals in België ?

Antwoord arrow-down
Krëfel, Makro, MediaMarkt, Gamma, Bol.com, Alternate, Orange, of Samsung, vind hier interessante aanbiedingen online. Bespaar dankzij de lopende online promoties.

Cashback : Wat zijn de laatste online promoties ?

Antwoord arrow-down
violet-background pink-background

Een eenvoudig mechanisme

Om te profiteren van de voordelen van cashback, moet je je eerst registreren op een speciale website. Deze registratie is meestal gratis en in principe is slechts één registratie per huishouden mogelijk. De cashback-websites sluiten een overeenkomst met zakelijke partners, waarvan zij de producten promoten. In ruil daarvoor ontvangen deze platforms een commissie, waarvan zij een deel aan de consument doorgeven. Zodra je registratie is voltooid, zul je via het platform de partnersite moeten selecteren waarop je je aankoop zult doen. Op de site wordt het percentage van de toegepaste cashback aangegeven, zodat je het bedrag van je commissie op voorhand al kunt zien. Een paar dagen later ontvang je dan een e-mail waarin staat dat je cashback is geregistreerd. Je ontvangt het geld niet onmiddellijk. Je kunt er slechts aan als het bedrag boven een bepaalde grens komt. De betalingstermijn, via overschrijving, cheque of Paypal, varieert per platform.

De voordelen van het systeem

Cashback is ontstaan in de Verenigde Staten, waar het razend populair is vanwege de ontegenzeggelijke voordelen die het biedt, Ten eerste kun je dankzij dit systeem geld verdienen op elke online aankoop die je maakt. De bedragen zijn vrij klein, maar als je ze bij elkaar optelt, krijg je uiteindelijk aanzienlijke bedragen. Als je aankopen regelmatig zijn, zullen je ontvangsten dat ook zijn. Je kunt je winst nog verhogen door te profiteren van de welkome promoties van sommige cashbacksites. De meeste platforms betalen ook een extra bedrag uit aan klanten die een familielid uitnodigen. Om het maximale uit het systeem te halen, is het aan te raden om je op verschillende platforms te registreren en de aanbiedingen te vergelijken. Je kunt online de diensten van de verschillende sites met elkaar vergelijken. Bovendien kun je van cashback genieten zonder iets te betalen. Het systeem is erg eenvoudig en intuïtief, zelfs voor minder ervaren internetgebruikers. Registreren op het cashback-platform en zoeken naar een e-commerce is zeer eenvoudig en snel. Het cashback-systeem is ook praktischer dan een klantenkaart, want die kun je verliezen en als je er heel veel hebt, is dat ook wat verwarrend. Een ander voordeel komt voort uit de verbreding van de reikwijdte van de cashback. Oorspronkelijk was het systeem alleen geldig voor online aankopen, maar het concept begint zich nu uit te breiden tot winkelen in fysieke winkels. Tot slot kunnen geregistreerde personen het hele jaar door profiteren van specifieke commerciële aanbiedingen en kortingen.

De beperkingen van het systeem

Als je niet zo heel vaak iets online koopt of alleen maar kleinere items, zal de winst van cashback vrij laag zijn. Je verdient pas een interessant bedrag als je grotere aankopen doet. Cashbackers ervaren ook frustraties. Veel webwinkels bieden de dienst nog steeds niet aan, andere gebruiken het alleen voor bepaalde productcategorieën. Bovendien wordt de betaling van de verschuldigde bedragen altijd uitgesteld. Als je bovendien slechts af en toe iets koopt online, moet je geen snelle betaling verwachten. Je wordt namelijk alleen uitbetaald als je commissie een bepaald bedrag bereikt. Ook de verplichting om een gespecialiseerde site te gebruiken voor je transacties kan worden gezien als een beperking. Soms treden er storingen op. Sommige storingen hebben zelfs als gevolg dat consumenten hun geld niet ontvangen. Tot slot verlopen de onderhandelingen met de klantenservice, aan wie je het bestelformulier moet verstrekken, soms vrij moeizaam.