Als Kerstmis of Valentijn eraan komt, is dit de gelegenheid voor koppeltjes om hun liefde nieuw vuur in te blazen door speciale momenten te delen als verwante zielen. Of je dat nu doet in België, Spanje of waar dan ook, de vraag waar je zult logeren is van primordiaal belang en kan je uitstap maken of breken. Hoe kies je deze belangrijke plaats? Welke zijn de mogelijkheden die zich aanbieden? Alles hangt af van je verlangens en je persoonlijkheden.

Een appartement huren: zelfstandigheid

Zoals thuis!

Voor wie graag cocoont, is dit de ideale oplossing! Als je je thuis wilt voelen in je kleine cocoon is het huren van een appartement, een huis of een villa een prima idee. Surf even naar BELVILLA of naar VillaXL om te profiteren van aanlokkelijke prijzen en uitzonderlijke kwaliteit! Des te meer omdat de prijzen variabel zijn en uiterst aanlokkelijk als je wat langer blijft, wat betekent dat het veel goedkoper kan zijn dan een hotel.

Het zwakke punt

Klein minpunt is dat, net zoals thuis, je zelf de vaat en boodschappen moet doen, maar het grote voordeel is dat je net als thuis kunt ontbijten wanneer je dit zelf wilt! Tip: als je origineel wilt zijn en je je ervaring wat pit wilt geven, kies dan voor een boomhut of voor een kamer op een woonboot.

Een hotelkamer reserveren

Een vaste waarde

Dit is dé klassieker, en wordt ook het meest gebruikt. Van een éénsterhotel tot een viersterrenhotel, op HOTELS.COM is altijd iets naar je gading te vinden. Het voordeel van hotels is dat ze vaak in de stad zijn gelegen en veel comfort bieden. Je vindt er inderdaad alle faciliteiten en diensten binnen handbereik en je hebt er opgeleid personeel om aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Voordelen

Voor concerten, tentoonstellingen, uitgaan of zelfs zakenreizen… Het is een vaststaand feit dat voor korte geprogrammeerde reizen dit de meest voordelige formule is! Geen vaat, geen opruiming, geen schoonmaak … In het hotel ben je koning en koningin! Tip: zoals altijd boek je best op voorhand!

B&B’s of logeren bij particulieren: avontuurlijk

Aventure Express

Lig je op dezelfde golflengte als je teergeliefde? En kies je voor het avontuur en eerder voor ontmoetingen met anderen dan voor comfort tegen elke prijs? Dan is een B&B iets voor jou! Deze formule verzekert je van een totale onderdompeling in het land en verzekert interactie tussen bezoekers en lokale bevolking.

Hoe organiseer je dit?

Het volstaat om je in te schrijven op een B&B website zoals AIRBNB of Bedycasa en te zien welke aanbiedingen je het beste liggen. Er is keuze te over, zowel wat de prijs betreft, het comfort of de ligging! Eén ding is zeker: dit is een manier van reizen die alle andere in de schaduw stelt wat prijzen betreft. Alles wat je nu nog moet doen is je favoriete logies kiezen in functie van je wensen en je karakter. Goeie reis, torteltjes.