Action kortingscode België

Solden, Black Friday en kortingscodes Action - 4 augustus 2021

Action, opgericht in 1993, is een winkelketen die zowel in België als in andere Europese landen aanwezig is. Het discountmerk biedt in zijn honderden winkels ontelbare voedingsmiddelen aan tegen onklopbare prijzen. Het aanbod is ontzettend divers en er komen regelmatig nieuwe producten bij.

Meer lezen →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Action, opgericht in 1993, is een winkelketen die zowel in België als in andere Europese landen aanwezig is. Het discountmerk biedt in zijn honderden winkels ontelbare voedingsmiddelen aan tegen onklopbare prijzen. Het aanbod is ontzettend divers en er komen regelmatig nieuwe producten bij.

Meer lezen →
violet-background pink-background

Een origineel concept 

Action heeft zijn enorme populariteit in de eerste plaats te danken aan zijn aantrekkelijke prijzen. Alles is zo goedkoop dat het onmogelijk is om hetzelfde artikel elders tegen een nog lagere prijs te vinden.

Deze prijzen worden verklaard door het beleid van de groep. Action koopt zijn producten in enorm grote volumes in, waardoor de prijs per stuk sterk daalt. Daarenboven liggen de winkels liggen vaak aan de rand van de stad, waardoor ze toegankelijker zijn en dus lagere leveringskosten betalen aan hun leveranciers. Ook de vermindering van de algemene kosten en de reclamekosten dragen bij aan het lageprijzenbeleid van de winkelketen.

Het door Action ontwikkelde concept dankt zijn originaliteit ook aan de voortdurende vernieuwing van het productaanbod. Wekelijks worden er meer dan honderd nieuwe artikelen in de schappen van de winkels geplaatst. Ongeveer tweederde van de producten die momenteel op voorraad zijn, zal waarschijnlijk worden vervangen door andere producten.

Deze constante vernieuwing van het aanbod houdt de koper geïnteresseerd. Week na week vragen klanten zich af wat voor nieuws ze dit keer zullen vinden en welke verrassingen hen of haar te wachten staan in hun favoriete Action-winkel.

Om aan al jouw behoeften tegemoet te komen 

Bij Action vind je naast etenswaren verder zowat alles wat je nodig hebt. Er liggen duizenden producten op je te wachten in de schappen.

Je kunt er terecht voor alle kookspullen. Dus op naar Action als je kookpotten en -pannen, een nieuwe deegrol, snijplank of ander keukengerei nodig hebt.

Je vindt er ook verschillende modellen van dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens, voor een heerlijke nachtrust. Heb je handdoeken van streelzacht katoen nodig voor je ochtendtoilet? Ook daarvoor ga je naar Action.

Theelichtjes, lantaarns en bloemenboeketten geven een feestelijke sfeer aan je huis en tuin. En aarzel niet om naar Action te gaan als je een nieuwe outfit kunt gebruiken.

Mest voor je tuin of nieuwe een tuinschaar kan je tuinman vast wel gebruiken. Ook sportliefhebbers en doe-het-zelvers vinden wat ze nodig hebben in de rayons bij Action. Tot slot kun je bij Action ook terecht voor speelgoed dat ongetwijfeld talloze sterretjes in de ogen van je kroost zal toveren.

Waarom bij Action winkelen?

De klanten die je in de winkels van Action tegen het lijf loopt, zijn zeer prijsbewust. De prijzen bij Action zijn sowieso al zeer betaalbaar, en worden nog aantrekkelijker door regelmatige promoties. Elke week is er weer iets anders in de aanbieding, en elke week worden de interessantste producten in de kijker gezet op de wesbite.

De aanbiedingen variëren volgens de seizoenen. Rond Pasen of Kerstmis krijgen klanten feestelijke decoratieartikelen en tafelservies aangeboden, en speelgoed of andere geschenkideeën. Deze gelegenheden vier je immers liefst in stijl!

Bovendien wordt de klant niet aan zijn lot overgelaten bij Action. Handige instructies helpen hem zijn weg te vinden in deze overvloedige voorraad. In de ruime winkels kun je dankzij duidelijke wegwijzers meteen de productcategorie vinden die je zoekt. En op de website staan tal van tips die zelfs de meest besluitelozen onder ons helpen bij hun aankoopbeslissing. Het productassortiment wordt voortdurend bijgewerkt. Door je te abonneren op de nieuwsbrief, mis je geen enkele promotie en weet je altijd wat er net nieuw binnen is – of binnen gaat komen.

Er zijn nog andere redenen voor het vertrouwen dat klanten in Action stellen. Als een aangekocht product bijvoorbeeld defect is, valt het onder een garantie. Ook kunnen artikelen vaak worden geruild of geretourneerd. En als kers op de taart zijn er de cadeaukaarten!

Veelgestelde vragen

Hoeveel Action kortingscodes zijn er?

Antwoord arrow-down
Er zijn momenteel 11 Action kortingen of kortingscodes beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geverifieerd en gevalideerd op 05 augustus 2021 door het team van kortingbelgië.be.

Wat is de laatste aanbieding voor Action online?

Antwoord arrow-down
De laatste aanbieding van dit moment is "Web-only: Action kortingen tot -50%, enkel online". U kunt 11 promoties vinden en bepalen met welke korting u het meeste kunt besparen op uw aankoop.

Wat zijn de alternatieven voor de Action kortingscodes?

Antwoord arrow-down