Accessoires zijn onze beste bondgenoten om al onze looks af te werken. Met wat oefening kan je een strikt werksilhouet in een handomdraai omvormen tot een elegante avondoutfit. Het gaat er vooral om een goed evenwicht te creëren tussen de accessoires in harmonieuze samenhang met je kledij. Veel merken presenteren een groot gamma aan verschillende en gevarieerde accessoires, voor alle budgetten en voor alle gelegenheden. Om eindeloos zoeken in winkels te vermijden is er nog steeds niets beter dan online shopping, en ons hart gaat uit naar de site van ZALANDO die meer dan 10 categorieën met trendy accessoires aanbiedt.

Accessoires lente-zomer 2018

Afgelopen herfst publiceerden de haute couture goeroes hun voorspellingen voor het komende zomerseizoen. De terugkeer naar de jaren 90 werd bevestigd door silhouetten met accenten van bobs, choker halsbanden, rugzakken of zelfs platformschoenen. De mooie dagen die er staan aan te komen zullen dus zeker worden opgesmukt met een vleugje retro, met schipperspetten of muiltjes met platte zolen of hoge hakken.

Kledingaccessoires in functie van de gelegenheid

Voor een huwelijksfeest

De komst van de zomer is dikwijls synoniem met het startschot voor het huwelijksseizoen. Als genodigde is de zoektocht naar de juiste outfit niet altijd eenvoudig. Soms kun je je echter beter concentreren op de accessoires om een outfit die toets te geven in plaats van een fortuin uit te geven aan een extravagante jurk.  Met een sieraad op 1001 BIJOUX kun je oogverblindend schitteren.

De ideale uitgangsoutfit

Waar onze beroepsverplichtingen vaak een sobere kledingcode vooropstellen, is dat helemaal anders waar het om onze uitgaanskledij gaat.  Dan halen we onze glittertassen en 12 cm hoge hakken boven en schudden er het stof van de opbergkast af. Om onze droomschoenen te vinden, biedt de site van Justfab de ideale oplossing: via een quiz over jouw voorkeur, wordt je een gamma schoenen aangeboden die passen bij jouw stijl.

Zomerse uitrusting van kop tot teen

De strand pin-up look

Zich met stijl tegen de zon beschermen is mogelijk! De zomerse temperaturen nodigen ons uit om hoeden en zonnebrillen te kopen, of ook strandtassen, om volop van de vakantie te kunnen genieten. Boetiek ACCESSORIZE is hiervoor bijzonder goed geschikt, want zij biedt een selectie artikels aan voor het strand. Je vindt er zelfs een categorie grote maten en kinderen.

Accessoires met baba-cool invloed

Dit jaar zijn accessoires met een etnische look de top, meer bepaald tijdens muziekfestivals. Bandana of kroontjes in de haren, riemen, oorringen in de vorm van pluimen, of laarzen met franjes zijn aan de orde van de dag. Om te vermijden dat je dezelfde accessoires draagt als iedereen, neem je best even een kijkje bij de creaties van ANTIK BATIK, een merk met originele boho-invloeden. Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om jezelf te verwennen, zijn accessoires absoluut onontbeerlijk en die hebben dan ook het hart van iedere vrouw veroverd. Met enkele muisklikken zijn de schoenen, waar je al maanden naar verlangt, eindelijk de jouwe. Waar wacht je op?!