Kortingscode 24pharma België

Réductions et codes promos 24pharma - 20 novembre 2019

Codes promos 24pharma expirés

Expired
24pharma
Kortingscode 24pharma -5% op je bestelling
Détails arrow

Over
De Belgische online apotheek 24pharma biedt haar klanten een enorm uitgebreide keuze aan producten. Je kunt er terecht voor geneesmiddelen, schoonheidsproducten, kruidenmiddelen en dieetartikelen. Alle aangeboden producten zijn gecontroleerd en voldoen strikt aan de geldende voorschriften.

Lire plus →
star star star star star
4 of 5 stars based on 12 votes

Over
De Belgische online apotheek 24pharma biedt haar klanten een enorm uitgebreide keuze aan producten. Je kunt er terecht voor geneesmiddelen, schoonheidsproducten, kruidenmiddelen en dieetartikelen. Alle aangeboden producten zijn gecontroleerd en voldoen strikt aan de geldende voorschriften.

Lire plus →

Boutiques similaires

Popular brands

Waarom je aankopen doen bij een online apotheek?

De eerste reden is de zeer brede selectie aan producten! De online apotheekcatalogus bevat meer dan 15.000 artikelen. Bovendien voldoen al de te koop aangeboden producten aan de in België geldende gezondheidsnormen. Deze verplichting geeft klanten de formele garantie dat er geen namaakproducten in het assortiment van 24pharma zitten. De kwaliteit van alle producten is gecontroleerd door gekwalificeerde apothekers, en ook zijn ze samengesteld onder de beste omstandigheden, zodat je verzekerd bent dat je producten veilig en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast is 24pharma geaccrediteerd door de Belgische gezondheidsdiensten die de activiteiten van apotheken controleren. Ook komen alle geneesmiddelen en andere producten in de catalogus met instructies waarin het gebruik ervan uitvoerig wordt uitgelegd. Je wordt voorzien van alle noodzakelijke informatie, zodat je met kennis van zaken een keuze kunt maken.

Een erg brede keuze

24pharma breidt zijn productassortiment continu uit. Ten eerste vind je er een breed scala aan vrij verkrijgbare geneesmiddelen voor alle mogelijke kwalen: van darmstoornissen tot huidproblemen en aandoeningen van de luchtwegen. Je vindt er ook medicijnen om bijvoorbeeld je gewrichtspijn of keelpijn te verlichten. Een ruime keuze aan vitaminen en voedingssupplementen gaan vermoeidheid tegen en geven je extra energie, dag in, dag uit. Ook op het vlak van afslankproducten en dieetvoeding vind je het nodige. Met natuurlijke, plantaardige producten en een grote keuze aan essentiële oliën, behandel je slapeloosheid en dagelijkse stress. Een breed scala aan schoonheidsproducten en huidverzorgingsproducten zorgen ervoor dat je goed in je vel zit. Andere producten in de online apotheekcatalogus zijn dan weer speciaal bedoeld voor de gezondheid van peuters of voor thuiszorg. Ook huisdieren hebben een speciaal aan hen gewijde afdeling.

Ondersteuning voor tevreden klanten

Klanten die de diensten van 24pharma waarderen, doen dat in de eerste plaats vanwege de beschikbaarheid ervan. Je kunt je product om eender welk uur bestellen. De online apotheek is elke dag van de week, dag en nacht geopend. Daarnaast wordt er alles aan gedaan om het je gemakkelijk te maken het gewenste product te vinden. Om je te helpen bij het zoeken, kun je de betreffende categorie selecteren. Je kunt ook filteren per merk. Je kunt de zoekfunctie eenvoudig en snel activeren door de naam in te typen van het product dat je nodig hebt. Tot slot kun je via kleurindicaties de beschikbaarheid van het betreffende product te weten komen. Naast alle deze voordelen bespaar je ook geld door je medicijnen of huidverzorgingsproducten bij 24pharma te kopen. Tal van promoties zorgen voor nog betaalbaardere prijzen. En er worden ook regelmatig kortingscodes beschikbaar gemaakt, waarmee je snel en makkelijk interessante kortingen kunt krijgen. Zodra je bestelling geplaatst is, kun je de voortgang ervan volgen. Erg handig is ook dat je je pakket kunt laten bezorgen waar je maar wil. Je kunt het thuis ontvangen, op je werk of in een dichtbijzijnd postkantoor. En je kunt het afleveradres elke keer weer wijzigen. En boven een bepaald aankoopbedrag wordt je pakket trouwens gratis geleverd.

Voici les promos 24pharma les plus récentes:

Promotion
Détails
Date d'expiration
€5
Ontvang een kortingscode van €5 op uw bestelling
Valide aujourd’hui
50%
Geniet van tot -50% op de 24pharma.be artikelen
Valide aujourd’hui
20%
Tot 20% korting op geschenktips (parfum, crème ...)
Valide aujourd’hui
20%
-20% op een leesbril, het is mogelijk bij 24pharma
Valide aujourd’hui
50%
Stoppen met roken: tot 50% korting op kauwgoms en pleisters
Valide aujourd’hui
store_image

Promotion:

Valide pour:

Pas besoin de code promo:

Conditions:

store_image

Promotion:

Valide pour:

Copiez ce code promo lors de la validation de votre commande:

Copié

Conditions: